Segmen : Blog Mengikut Warna

Kali ni saya nak buat satu segmen blog mengikut warna. tujuan nya adalah untuk mengumpulkan blog-blog yang sama warna dalam satu kumpulan. 


Saya tahu anda mesti fikir yang blog anda ada pelbagai warna, betul tak? ok lah, begini cara nya. cuba lihat kembali blog anda. apakah warna yang paling asas atau banyak sekali digunakan.


Jadi itu lah warna blog anda. macam blog ni, bertemakan warna biru..harap anda semua faham apakah warna blog anda sendiri, kalau tidak tahu sila tanya pembaca blog anda.


Beberapa kategori warna akan dibuat, seperti :
  • Merah
  • Hijau
  • Biru
  • Hitam
  • Ungu
  • Putih
  • Pink
  • Coklat 
  • Kuning

Kalau ada lagi warna lain, sila beritahu ye..


Macam mana nak join? nanti saya akan keluarkan entri mengikut tema warna yang akan menerangkan cara untuk join segmen ini.


Macam mana? ok tak segmen ni? 



29 comments:

Wawa Zameri said...

yeayy nak join yang warna Pink ^_^

Ayuni said...

sye nk join!

fella said...

okeh...warne ungU best!!!

Unknown said...

nk j0in..nk j0in..
BLOG sy wana pink..^_^

Hanis MY said...

yeayy le join sebab blog kaler biru...

BERT said...

sayer pon ngade gak nak join ehhee

axuerha said...

bagus! saya sokong cadangan ini so cadangan di tutup...saya jugak mau join ini segmen...

ejulz said...

pepel..haha

aDisH.sHidA said...

nak join tp blog wana merah n pink...

Azman Roslan said...

@aDisH.sHidA pilih salah satu, heheh..

Kancilbiru said...

ha ok ok...saya nak satu geng dengan BPM...ekekeke

caHayA pembUkaAn haTikU said...

ala.. tambah satu lg warna leh x?? warna coklat.. heheh

Azman Roslan said...

@caHayA pembUkaAn haTikU warna coklat? ok!

My Little Diary said...

kuning???

Azman Roslan said...

@My Little Diary kuning ditambah.. heheh..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..segmen baru :)

kaler peach takde??

Fariq Jalil said...

terbaik la bro..

sopiah said...

setuju sangat! :D

Fariq Jalil said...

bro azman.. tlg cek mesage kat fb bro.. urgent

Golden Rose said...

kalau blog macam sha nak kata warna apa ye?

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Aimifiqa said...

colourful? blog saya kaler ape ye?

http://aimifiqa.blogspot.com

Azman Roslan said...

@Aimifiqa sudah buat, colorful.. heheh

zt-zati said...

cam ni la bes..
blue all the way..
:D

superb.rara said...

nak join ^^
BLOG WARNA PINK :D

Syira Qahira said...

salam

blog hijau datang


Blog Hijau

SuzanOk said...

masih boleh join ka ni? ^^

Azman Roslan said...

@Suzan Ok masih terbuka lagi..

Jue Nara said...

kwn kat SB suggest, nak join la juga.. warna kuning.. hehe

su said...

sgt menarik!~

tapikan...tice suke smua warna! camne tuh?

kalau xpercaya...cuba tgk blog tice! semua kaler ader! hehehe~

http://suzanalelawatty.blogspot.com/2011/02/teruja-dengan-warna.html

leh join ke tuh? huhu


~tice su@cikgu su~