Cadangan Diperlukan...

Saya memerlukan cadangan dari anda semua untuk membuat kategori baru selepas ini. mungkin anda ada cadangan yang lebih baik untuk dibuat dalam blog ini.


Jika anda ada sebarang cadangan yang bernas dan bagus sila email kan pada saya di sini. (sila klik). sila sertakan sekali nama anda dan juga blog ye. kalau cadangan anda terpilih satu backlink akan dibuat untuk blog anda..


Terima kasih..




7 comments:

Kakmim said...

saya nk cadangkan blogger Ibu/Mama/Umi Iman... ertinya anak mereka bernama Iman... sebab ramai jugak yg saya jumpa.... hehehe

Kakmim said...

1 lg cadangan... blogger isteri PJJ... iaitu suami isteri berjauhan

Unknown said...

sy cadangkan buat katogeri "blogger pelajar sekolah". sebab skang ni dah ramai student sekolah yg terlibat dalam blogging ni..

Azman Roslan said...

@Amal Azraai Azuha itu dalam proses..

Azman Roslan said...

@Ibu Iman bagus idea tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nk cdgkan,kategori lepasan politeknik bleh??huhuh..kira ex la..

fara-lala said...

na cdgkan blogger sekolah menengah bole..?
hehe..
:D