SENARAIKAN BLOG MAKAN-MAKAN PILIHAN ANDA!!

Salam sejahtera semua.. lama sudah saya tidak update blog ini kan.. maafkan saya ye.. ok untuk itu saya nak buat satu entri tapi bukan undian la cuma mahukan cadangan dari anda semua..


Saya mahu senaraikan blog-blog yang memaparkan entri tempat makan yang best di seluruh Malaysia atau pun dunia. tujuannya adalah untuk menjadi rujukan kepada kita semua bila mahu mencari tempat makan yang best..


Sebelum anda mahu cadangkan blog tersebut, pastikan blog itu sekurang-kurangnya ada 70% entri yang berkaitan tentang tempat makan yang dia pergi ye.. tidak kira la blog tersebut dalam BM atau BI.. harap anda faham, kalau tak sila tanya..


Macam mana nak cadangkan? senang saja, tidak perlu buat entri.. anda hanya tulis di ruangan komen bawah ini :
  • Nama dan link blog anda.
  • Senarai blog makan-makan pilihan anda.

Mudah saja kan.. anda cadangkan seberapa banyak yang anda mahu.. jadi apa lagi.. sila la cadangkan.. terima kasih kerana sudi memberi cadangan..


11 comments:

ahsfantasy24 said...

bagus jugak ni,
nanti kita jenguk blog2 yang sokmo cite psal makan :)

Terbaru:
Domain Percuma untuk 1500 Follower !

Nad said...

blog papa-ntiq. best

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Sheikh Papa-NtiQ said...

sila lawati www.blogmakanbest.blogspot.com untuk baca reviews pasal tempat2 makan menarik seperti warung, gerai, restaurant dan lain2.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

onlinephduk said...

Unfortunately, I do not speak your language and had to rely on a Google translation to figure out what your blog was about. May I politely suggest that you add a translation service to your blog?

Please visit My Webblog: Online PhD Resources

onlinephduk said...

Unfortunately, I do not speak your language and had to rely on a Google translation to figure out what your blog was about. May I politely suggest that you add a translation service to your blog?

Please visit My Webblog: Online PhD Resources

Dina Ibrahim said...

stopped by. done click ur tabung.
now, jom tolong Dina click pulak :) TQ

Achmad Syamsuddin said...

nice, bagus,
semoga sukses selalu... ^_^
eh iy, ni saya tdak punya blog tentang makanan, tapi sya punya ini, tentang kucing, tak ap ya, penting saya beritahu tentang informasi yang sya tahu, hehe ^_^

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur