BPM 2011!!

Apa khabar blogger semua? harap sihat saja.. sudah lama blog ni sepi tanpa khabar berita.. pasti ada yang rindu pada blog ni, heheh.. gurau je..


Sekarang sudah bulan Oktober, maksudnya aktiviti undian akan bermula November nanti.. anda semua nak join tak? macam tahun lepas punya..


Tapi tahun ni saya rasanya perlukan seorang pembantu la.. bukan apa saya perlukan seorang pembantu untuk update kan senarai blog-blog nanti.. 


Tapi ada kriteria yang perlu pada seorang pembantu ni.. saya perlukan anda yang mempunyai kemudahan internet tanpa batasan dan juga masa.. kalau anda rasa anda boleh jangan segan untuk email pada saya..


Apa email saya? boleh cari di blog satu lagi tu.. kenapa tak bagi je terus? saja nak test anda, heheh.. ok lah jumpa lagi..

16 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe..xlyak nak apply..hehe..

Sery Suryani said...

sy layak tak jadi assistant tu.?

ejulz said...

kemudahan intenet sy bnyk sgt sempadan.. haHa

avam ming said...

internet banyak sempadan daaa ... ahahaa

naim said...

hehe

lama tak nampak?
busy ke/ hehe

Killa92 said...

Apa lg contest terbaru ?

Azman Roslan said...

@naim busy sikit, heheh..

Azman Roslan said...

@Killa92 dalam proses..

shanas ishak said...

hmmm...xley masuk da la,,, bpm 2011 dah pun huhu

Haziq Zainal said...

Nak join BPM. Sempat lagi tak?

yqnq ellyana said...

cari assistant ke? boleh2 :)

Shafina Sofian said...

mohon dipercepatkan undiannya . hihi

Azekzk said...

mcm menarik je..

Nurul ain said...

wahhh baru tahu ada BPM... this year tak ada ke??? :p

mohdhazlan Dreadlock said...

nk masuk jgk contest ni ..bhahha

Mas Huda said...

tulisan yang bagus dan sangat menginspirasi, salam kenal dari Mas Huda