Blog Personal Isteri Pilihan

Senarai di bawah adalah blog-blog personal yang bloggernya seorang wanita yang sudah berkahwin.. mari kita berkenalan dengan blog mereka sebelum undian BPM bermula nanti..

  1. Mrs Secretary
  2. ciK tiaQaLbi: sTorY si IsteRi ComeL
  3. K-POH Ahli kabinet dapur/spy tingkap
  4. belog mrsbifa
  5. Miss Librarian 
  6. KARIPAPSAYUR (Mak Qaiser) 

13 comments:

dilazfamily said...

dipilih macam mana ni erk.tahniah sebab terpilih

Azman Roslan said...

@dilazfamily bukan dipilih tapi join masuk kategori ni..

Ellen said...

camana cara nak join ni..jalan pintas tanya sebelum tengok mana2..hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ellen jom join =)

anggunpesona said...

macam mana nak buat undian untuk blog pilihan kita

miki said...

http://goo.gl/tce9n
RAMAI NEWBIE YANG TELAH BERJAYA..SUDAH TERBUKTI..!http://goo.gl/tce9n

zmah said...

WAH! ada blog suami n isteri...

limaempat said...

saya budak baru belaja berblogging..
now tgh stalk blog orang.hihi.tq..tgh survey blog2 yg menarik utk baca..

Tasha Aqisha said...

http://tashaqisha.blogspot.com/

azmuhar ishak said...

salam all.mintak tolong uouLs review my new blog...it about ur life..trust me..tak rugi punya k...:) my blog is(azmuhar.blogspot.com)

azmuhar ishak said...

salam uouls.mintak tolong uouls review my new blog...it about our life..trust me..tak rugi punya k...:) my blog is(azmuhar.blogspot.com)..ni bagi mereka yang ingin tambah pendapatan..

Kurus Langsing said...

pompuan mmg power berblog
Sihat Bersama Saya

duanpercetakanmaju enterprise said...

salam. =)
sudi singgah ke blog kami n follower kami http://duanprintingmaju.blogspot.com

kami done follow tuan puan

Kami menerima tempahan t-shirt, baju korporat, cenderamata korporat,hadiah,perkhidmatan cetakan tshirt (silkscreen & offset), t-shirt custome-made, ready made, embroidery dan lain-lain.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Tempahan,
Hubungi Kami: 016-9707487
email: duanprintingmaju@gmail.com


page baru kami: https://www.facebook.com/pages/Bumi-printing-maju/164098597121903?ref=hl