Undian Blogger Pilihan : Pendapat Anda??

Rasanya pasti ramai blogger yang mengharapkan anugerah seperti ABPBH dibuat untuk blogger.. tapi bila akan wujud tak pasti lah, heheh..


Jadi saya terfikir nak buat undian seperti itu juga, tapi tukar kepada Blogger Pilihan. tak nak guna perkataan popular sebab nanti ada yang 'terasa'..


Berapa kategori? rasanya cukuplah 2 saja kut seperti Blogger Lelaki Pilihan dan Blogger Wanita Pilihan. macam mana? 


Kalau ramai setuju saya akan teruskan, kalau tak entri ni akan dipadam.. tapi ingat ye, undian ni hanya untuk suka-suka saja, tiada hadiah pun..


Tapi kalau ada yang nak sponsor hadiah apa salahnya kan.. 




p/s - kategori blog pilihan akan dibuat pada bulan 11 nanti.. teruskan berblogging..



19 comments:

mieyn said...

setuju2...tp buat la byk kategori sikit

Azman Roslan said...

@mieyn kategori apa lagi? cadangan?

kira kekuri said...

wahh best nih :)

yqnq ellyana said...

undian untuk 10 blog tercantik manernyer? takkan sekerat jalan je kowt,ntah pape2 je

pRiNCe said...

bro..bro jnji nak tlg promote cabutan bertuah saya...:)

http://hackerz91.blogspot.com/2011/03/contest-cabutan-bertuah-untuk-semua.html



saya cdgkan bro buat blogger baru palin popular bagi blogger yg kurang 5 bulan blogging..(laki & wanita)

dan blog paling kemas,cantik,(perfect)
baru bes...lagipun bukan ada hadiah kan...
bagilah blogger pilih blog pilihan mereka n bagi blogger baru dikenali ramai..tak ke gitu???

YUL said...

bulan 11? lama gile

SHIMI said...

berblog...?
menulis bukan kerana nama..

Syafiq Rosli said...

okeh jgk tuh..:)

Cik Su Life Cycle said...

cik su setuju tolong vote untuk cik su dalam contest nie http://bit.ly/hP5OUV

CiK niNiEy said...

wah...setuju..setuju..nak menyokong ajer...tp kalo nak join..still xlayak lagi...blog niniey baru jer lg..uhuks..

Safwan Kun said...

Nak kene pakai SMS ke? Kalau camtu kene topup banyak2..Heheh :P

Belalang Hijau said...

blogger ni bnyk peringkat umo...
ade yg masih sekolah rendah
ade yang sekolah menengah
ade yg penuntut ipt
ade yang bekerja

apa kata kalau d wujudkan kategori utk peringkat2 itu?

nak pilih blog2 under kategori tu bro buka la soh blogger2 lain kasi cadangan (mcm bro buat dulu)

itu jela pendapat belalang... ^_^

cik Nemo said...

menarik! tapu sket nau kategorinye?

Korie said...

buat byk kategori la.

antaranya.
1.Header pilihan
2.Entri cepat laku
3.blogger mesra rakyat
4.pengoman terbanyak
5.template/layout paling kreatif
DAN TERAKHIR BARU

6.BLOG PILIHAN

SO BARU LA BEST.BARU SEMANGAT SIKIT BLOGGERS NK JOIN

Azman Roslan said...

@pRiNCe dah promote la.. http://www.azmanroslan.com/2011/03/cabutan-bertuah-dari-putera.html

menarik idea tu..

Azman Roslan said...

@Safwan Kun rugi pakai sms, heheh..

tim said...

setuju setuju

Suzan Ok said...

Rasanya lebih sesuai kalau buat beberapa kategori sbb..mesti ramai yang dicalonkan..dan mesti susah mau buat undian..heheheheh...

hawiey ♥ :) said...

perbanyakkan kategori lebih bagus. baru ada semangat nak berblogging. :)