Mari Mengundi Header Blog Pilihan Sekarang!!

Kepada anda yang ternanti-nantikan untuk mengundi header blog pilihan mereka, inilah masanya.. anda semua boleh membuat undian anda di:


Undian Header Blog Lelaki/Wanita Pilihan
(Sila klik)

Tempoh undian adalah sehingga 15 April 2011 pada jam 11 malam.. Keputusan undian akan diberitahu dalam bentuk top 3..


Jadi kalau anda buat lah pilihan anda sekarang..



6 comments:

mOoN said...

i'm the first yg undi..ahaks!
apapun,, good luck untuk semua peserta... :)

azzey said...

wah dh musim mengundi nih...

p/s: lama gak saya x dtg sini...

Fadah said...

ini semua blog hebat2 belaka.....

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam bro azman...
juz nak bg suggestion atas permintaan pengundi..hehe..dorang (xda blog) tu rata2 yg ckp susah nak cari (xda backlink) 1 by 1 blog nak undi header tu..mungkin yg ada blog tu senang skit lar....so nak suggest lar, bg backlink setiap nama tu klu tak pun, paste jer header2 calon yg bertanding tu kat atas nama blog calon tu....=)
maaf mengganggu...

Azman Roslan said...

@Muhammad Khairul Fahmi salam... ada link tu bro, cuba tengok dalam entri sebelum ni..

Muhammad Khairul Fahmi said...

yup, klu entri sblum ni mmg ada..
tp tmpt poll tu...hihi
tak pa fahmi jz bt cdgn...btw..cayo2 bro...