1 Jam 1 Blogger : trex

Nama blog dan url?
 


Sejak bila anda buat blog ini?

blog ni wujud sejak tahun 2008 lagi tapi tak famous pun la kan... blog suka suki je...


Blog manakah menjadi rujukan anda semasa mula-mula membuat blog?

hurmmm... rasa nya boleh baca dekat entry ni pasal soalan ni.. boleh? HAHHA... sebab kalau nak tau dari blog mana tu tak tau nak kata sebab bukan buat blog sebab sapa2... heheh... main hentam je buat masa tu...


Apakah sumber/rujukan anda dalam menghasilkan entri?

disebabkan ni blog personal so apa yang terlintas tu yang ditulis.. tapi ikut mood juga la kan.. kalau time takde idea tu memang berhabuk juga la blog ni.. hehehehe...


Selain daripada kerana duit, apakah tujuan anda buat blog?

sebab ni hobi... dari dulu suka buat benda macam ni.. tulis2.. luahkan apa yang rasa... hehehhe... 


Apakah pengalaman manis dan pahit anda sepanjang berblogging?

trex parti BEBAS so setakat ni aman damai lagi laaa... jangan buat onar dengan trex.. ngap!! kang.. hihihihi... tapi kalau kenangan manis tu mungkin dapat jumpa geng2 baru... yang best perasaan masa mula2 dapat check nuffnang.. memang excited habis la kan... 1st time la kata kan.. hihihihi...duit hasil menaip? LOL


Apakah etika yang perlu ada pada setiap blogger?

jangan sibuk hal orang lain.. jangan cari pasal... blogging la secara aman.. jangan ada sifat hasad dengki...

Berdasarkan pengalaman anda, bagaimanakah untuk membuatkan blog kita dikenali ramai?
HAHAHAH... ni soalan tak reti la nak jawab since blog trex sendiri pun orang tak berapa kenal.. buat fanpage pun tak aktif... dan trex ni jarang komen blog orang lain... selalu SILENT READER je.. hehehhe...
(patut la blog aku x famous2 kan?)


Kata-kata semangat untuk blogger lain?

humpp!!!! GOOD LUCK dan jangan cari pasal.. kalau ada orang buat pasal dengan kita jangan kita lawan.. SABAR kan separuh dari iman.. kalau kita lawan pun apa kita dapat? buat malu ada la.. baik diam.. dan diam bukan bermakna KALAH!! okay??? 


Anda mempunyai blog lain? Nyatakan kalau ada.

ni blog http://misztrex-biz.blogspot.com/ untuk bisnes tapi sekarang tak aktif sangat dah... busy sangat la so stop dulu.. tapi kalau ada yang nak beli.. boleh!! takde hal... weeee...dan banyak lagi blog lain tapi tak perlu la bagi semua kot since tak aktif dah kat sana... heheheh...



0 comments: