1 Jam 1 Blogger : Sharz

Nama blog dan url?



Sejak bila anda buat blog ini?

berkecimpung dalam dunia blog nie start june 2007.. ada dua blog yang telah di'delete' dan terciptanya SharzandCatz pada 28May2009


Blog manakah menjadi rujukan anda semasa mula-mula membuat blog?

takde rujukan langsung masa buat blog..tiba-tiba je ade idea nak cerita pasal anak-anak bulus dan terus buat entry pasal dorg...


Apakah sumber/rujukan anda dalam menghasilkan entri?

sumber-sumber datang dari anak-anak bulus..dorang yang bagi idea nak buat sesuatu entry...selain tu tengok jugak blogger2 kucing yang lain ape yang dorg tulis pasal anak bulus dorg tapi mostly anak-anak bulus akan buat aksi2 yang boleh create satu entry dan bercakap pasal dorg...


Selain daripada kerana duit, apakah tujuan anda buat blog?

untuk share dengan peminat-peminat kucing ape yang anak-anak bulus buat selain itu juga baca tentang blogger2 lain..menambah pengalaman dan juga bahan bacaan..sebab ade blogger yang bagi info yang berguna jugak..serta menambah kenalan terutama peminat-peminat kucing,boleh bertukar-tukar pendapat dalam hal penjagaan kucing..


Apakah pengalaman manis dan pahit anda sepanjang berblogging?

pengalaman manis bile ade orang yang sudi follow dan komen blog yang tak seberapa nie..pengalaman pahit tak pernah ade lagi..


Apakah etika yang perlu ada pada setiap blogger?

tulis entry dengan ikhlas.


Berdasarkan pengalaman anda, bagaimanakah untuk membuatkan blog kita dikenali ramai?

amik tips dari blogger2 terkenal dengan blogwalking..


Kata-kata semangat untuk blogger lain? 

teruskan create entry yang best-best!!! =D