1 Jam 1 Blogger : pikah wahid

Nama blog dan url?

tinta pikah wahid dan url: www.blackforestdaim.blogspot.com


Sejak bila anda buat blog ini?

ujung taon form 4,, september 2009 x silap laa ehh!!


Blog manakah menjadi rujukan anda semasa mula-mula membuat blog?

sirius cakp,, aku xkenal pon mane2x otai blogger time tu arr.. buat blog pun inspired by shaz ishak [www.toughsunday.blogspot.com]


Apakah sumber/rujukan anda dalam menghasilkan entri?

everyday life cuz my blog is more to personal laa kan but  kematangan penulisan melalui blogger spt Fatin Liyana, Maria Elena, Cik Epal, AVE, DLL..


Selain daripada kerana duit, apakah tujuan anda buat blog?

duit?? ohh nuffnang.. mane aku tawu ade wujud komuniti nuff sebelum nie..  aku buat blog ni pun sekadar suke2x tok lepas tension dann basicly,, as a super cool diary laa kan!! tu je kot!!


Apakah pengalaman manis dan pahit anda sepanjang berblogging?

memandangkan blog aku xde laa terkenal kan,, so, pengalaman manis tu mcam biase2x je,, tapi pengalamat pahit tu ade arr.. bile time tu ade sorang hamba allah nie,, nak carik pasal ngan juz b'coz bende yg sebesar kuman.. tapi sori arr,, gue x layan!!


Apakah etika yang perlu ada pada setiap blogger?

urmm,,jujur,, menghormati satu sama lain, sopan, dan jangan cakap besar je!!


Berdasarkan pengalaman anda, bagaimanakah untuk membuatkan blog kita dikenali ramai?
 
hasilkan entri yang menarik dan for girls,, just show off with latest style,, traffic naik kaot..dan dan,, kalau blog banyyyyyyyakkkk tutorial.. xkesah pasal ap.. either for blog or fashion.


Kata-kata semangat untuk blogger lain?

yuk chaiyokkk,, 1blog, infinity kebaikan.=0


0 comments: