1 Jam 1 Blogger : keen

Nama blog dan url?

'quaint of keen'.. tu nama blog keen.. url plak, 'http://nusananosa91.blogspot.com'.. jemput-jemput pisang la singgah ye~ ^_^


Sejak bila anda buat blog ini?

tolong ingatkan saya sejak bila saya buat blog.. emmmm.. haaaa.. baru ingat.. sejak 2/12/2009~ woooo~ tetibe rasa dah lama blog tu wujud.. hikss~~ ^_^


Blog manakah menjadi rujukan anda semasa mula-mula membuat blog?

time mula-mula buat blog dulu, keen ingatkan blog ni macam diari.. so, keen tulis je apa yang keen rasa dan alami.. berbulan-bulan blog keen tu jadi tempat luahan hati.. sampai bulan 8 tahun 2010, baru keen tahu apa itu blogwalking dan baca blog orang lain.. tehehehehehee~ ^_^  so, kiranya takde la blog rujukan keen, kan?? emmmm.. hukhukhuk~ sedihnya~~ blog mana yang sudi jadi blog rujukan keen?? T_T


Apakah sumber/rujukan anda dalam menghasilkan entri?

keen tulis apa yang keen rasa dan keen perhati.. kiranya sumber rujukan blog keen ialah pengalaman dan pemerhatian keen.. ^_^


Selain daripada kerana duit, apakah tujuan anda buat blog?

untuk hilangkan tekanan perasaan.. hiksss~ opsss~ sila jangan salah anggap ye.. keen ni bukan pesakit jiwa.. keen cuma meluahkan apa yang keen rasa.. so, kadang-kadang korang akan ternampak entry emo kat dalam blog keen.. time tu, sila jangan layan~ tehehehehehehee~ sebab kedua, keen suka baca apa yang orang tulis.. nak-nak kalau penulisan tu datang dari hati.. perghhh~ sure keen lawat hari-hari.. cam blog aretikz tu.. zassss~ ^_^


Apakah pengalaman manis dan pahit anda sepanjang berblogging?

part ni, keen nak rahsiakan.. boleh tak?? hiksss~ ^_^


Apakah etika yang perlu ada pada setiap blogger?

ehhh..?? dalam blog pon ada etika ea?? baru tau.. jap, jap~ part ni kena fikir dulu.. bagi keen, etika yang paling penting bagi setiap blogger ialah jangan cari gaduh dengan blogger lain kat dalam blog.. kalau orang kutuk atau caci, jangan layan~~ zzZZzzzZZZ~ ^_^


Berdasarkan pengalaman anda, bagaimanakah untuk membuatkan blog kita dikenali ramai?

pengalaman ye.. bagi keen, kalau nak blog kita dikenali ramai, kita kena baiki mutu penulisan.. biar menulis perkara yang berfaedah je.. uhuk, uhuk~ yang ni, keen tengah usahakan macam mana nak menulis entry-entry yang berfaedah.. T_T  yang kedua, rajin-rajin lah baca entry orang lain dan tinggalkan komen.. jangan jadi pendatang 1 minit je.. tehehehehee~ ^_^


Kata-kata semangat untuk blogger lain?

blog is a fun place as long as you think so.. ^_^


Anda mempunyai blog lain? Nyatakan kalau ada.

ada.. http://smsu09.blogspot.com.. ni blog yang keen dan kawan-kawan satu course buat.. blog yang menyimpan kenangan-kenangan yang berharga buat kami sejak tahun 1.. dan blog yang akan mengingatkan kembali pelbagai detik yang kami lalui sekarang pada masa akan datang.. tehehehehee~ btw, keen juga rancang nak buat blog lain.. tapi blog yang private la.. ^_^



1 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

woooo~ dah keluar rupanya.. thanx~~ ^_^