1 Jam 1 Blogger : Annis

Nama blog dan url? 
 
nama blog coret-coretan annis, url blog: http://mimichikiboomlalala.blogspot.com/

 
Sejak bila anda buat blog ini? 

22 januari 2010 kalau tak silap


Blog manakah menjadi rujukan anda semasa mula-mula membuat blog? 

sendiri-sendiri je kot.. tapi ada jugak lah jengah-jengah blogger famous


Apakah sumber/rujukan anda dalam menghasilkan entri? 

tak ada dari mana-mana.. sebab datangnye dari hati & tentang kehidupan seharian


Selain daripada kerana duit, apakah tujuan anda buat blog? 

nak kata kerana duit sangat pun tak jugak sebab nuffnang pun baru je letak dalam blog beberapa bulan yang lepas... tapi lebih kepada nak tambah kenalan & macam diari jugak lah kot


Apakah pengalaman manis dan pahit anda sepanjang berblogging? 

pengalaman manis bile penah menang contest & nuffnang bagi tiket wayang free.. pahit plak tak ada kot.. sebab nak kata penah kena serang dengan anon pun tak juga


Apakah etika yang perlu ada pada setiap blogger? 

jangan dengki mendengki sesama blogger demi trafik free.. sekian terima kasih


Berdasarkan pengalaman anda, bagaimanakah untuk membuatkan blog kita dikenali ramai? 

rajin-rajin lah blogwalking & join group macam sahabat blogger


Kata-kata semangat untuk blogger lain? 

chaiyok-chaiyok & jangan putus asa dalam berblogging


0 comments: