Ucapan Romantis Untuk Kekanda/Adinda

Terima kasih atas respond anda semua pada entri sebelum ini. jadi dalam entri ini saya akan terangkan apa yang anda perlu buat jika mahu join segmen ini.


Sebelum tu saya nak beritahu dahulu segmen ini ada 3 kategori yang anda boleh pilih. kategori tersebut adalah:
  1. Ucapan Untuk Suami/Isteri - kategori ini untuk mereka yang telah pun berkahwin. jadi anda hendaklah membuat ucapan romantis kepada suami ataupun isteri anda.
  2. Ucapan Untuk Si Teruna/Si Dara - kategori ini untuk mereka yang tengah bertunang sahaja. jadi anda hendaklah membuat ucapan romantis kepada pasangan tunang anda.
  3. Ucapan Untuk Kekasih - Kategori ini untuk mereka yang tengah bercinta atau pun bercouple.. jadi anda hendaklah membuat ucapan romantis kepada pakwe atau makwe anda.

Harap anda boleh kenal pasti kategori anda. jadi macam mana nak join? ok, mudah saja..


Anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Ucapan Romantis Untuk Kekanda atau Adinda".. sila pilih sama ada untuk kekanda atau adinda..
  • Link blog ini.
  • Sekeping gambar anda bersama pasangan anda. bagi yang belum berkahwin sila pastikan gambar anda tidak keterlaluan.. (update : kalau tiada gambar bersama pasangan pun takpe)
  • Nyatakan nama pasangan anda itu, sila nyatakan sekali blog pasangan anda jika ada.
  • Nyatakan bagaimana anda boleh berkenalan dengan pasangan anda, dan ceritakan peristiwa manis di saat anda mula-mula berkenalan dengan pasangan anda..
  • Buat satu ucapan yang sangat romantis sekali untuk pasangan anda itu. buat dalam ayat yang mudah difahami dan jangan gunakan perkataan yang tidak senonoh ye, heheh.

Hanya itu saja yang diperlukan untuk anda membuat entri tersebut. senang je kan, ada berani?? entri tersebut boleh dibuat dalam bahasa Melayu atau English..


Tapi jangan publish kan lagi entri tersebut.. kerana untuk membuat segmen ini bertambah menarik lagi anda semua akan publishkan entri tersebut pada hari dan waktu yang sama secara serentak.


Tarikh yang saya rasa sesuai adalah pada 11 Febuari 2011 ini dan anda set kan masa entri itu di publishkan pada jam 8 pagi waktu Malaysia. harap anda semua faham..


Pada hari itu nanti saya akan keluarkan entri mengikut 3 kategori di atas, dan anda perlu tinggalkan nama dan link entri yang telah dibuat. pastikan anda tinggalkan pada entri yang betul..


Saya harap anda semua faham setakat ini, jika ada persoalan jangan malu bertanya.. 



p/s - takde hadiah ke? tungguu...

    54 comments:

    Mr. Swift said...

    Nampaknya saye tak dapat join kerana 1,2,3 semua tak lepas. -__-'

    Malangnye nasib lelaki sepertiku ini. Cewaaah!

    Badboy91 said...

    hahaha join thye club as well.. no qualification either 1,2,3 too..
    x per, enjoy baca entry dey all yg bertanding. interesting!!

    nurana nizam said...

    NAK JOIN ! ;D

    nisa fadzil said...

    best! nak join jugak haha

    ceriteraliyana said...

    x layak p0n nk j0in contest nieh...btw, nk bace r entry dorg yg bertanding tu...=))

    momochan said...

    aisey nak masuk ucapan romantis tu yg xlepas tu.HEHE
    nway xsabar nak baca ucapan yg lain.HUHU

    Ateynmohd said...

    sangat best !

    sicomot-comel said...

    @Mr. Swift

    hahaha... same lah kite :(

    waniey said...

    WANI DAA JOIN...TPI NE SIMPAN LU ENTRY TUU KAN..HEE...

    NadiRah said...

    tak dpt nak join jugak!!
    tak layak..huhu

    Azman Roslan said...

    @waniey simpan dulu.. heheh

    Cik NurulZaty said...

    kalau dah macam pernah wat entry macam tu..

    kalo republish je boleh tak? haha

    malas nk menaip ni

    Sofea Lang said...

    ala..tak de gambar berdua blh x..??
    dhla ssh nk jumpa dgn dia...

    Cik NurulZaty said...

    boleh tak ni? wat re publish entry???

    Syafiq Rosli said...

    fuh..mmg menarik sgt

    Azman Roslan said...

    @Cik NurulZaty ubah seperti yang dikehendaki..

    Azman Roslan said...

    @Sofea Lang boleh..

    Ryna Tri Asmara said...

    hahaha~ ramai blogger perempuan yang semangat mau join ne. blogger lelaki nya mana ? :)

    PenyairSenja said...

    hmmmm...best....nak join...tapi takde picture ber2...boleh kan?kan?;)

    azie5ouh!8 said...

    alahai, x dpt nk join segmen ni..suma xde..huhu

    selipar biru said...

    wah! menarik2!

    Chenal said...

    alamak!...masalahnyer nak buat ayat2 romantis nie mano ler retii!

    ku izzati said...

    xde dlm senarai plak..
    xpe2..bce je..mesti best nie..

    Azman Roslan said...

    @PenyairSenja boleh saja..

    Aveyy said...

    nak masuk :)

    Aveyy said...

    nak masuk :)

    Si Gadis Semasa said...

    alamak , tak lh masuk . tkde ktegori yg sesuai . huk2 . tkpe , baca cerita org pun best :) good luck y'all !

    Mat Ganu said...

    tak termasuk dalam pun...huhuhu.

    liyana mohamad said...

    alamak...1,2, 3...semuanya tak termasuk...xleh nk join la ni....
    ap2 pn, nk tgk jgk org lain punyer entry...
    all da best ya....!!

    hana said...

    aiyaa..
    mmg x leh join la nh...
    xde kategori tuk orng single kn..agagaa..~
    x pe la..
    sye hnye mmpu tgk orng lain nye entry aje la..
    hahaha.
    =D

    nur said...

    buatla kategori am.. untuk yg takde pasangan tapi nak join.. shiann si swift tu..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    Shahrulsite said...

    Nak join jgk le...

    miZZ wHiskEs said...

    saya xlayak nk jOin~xpe,jnj sy hepi~

    tomatokering :) said...

    bab romantis yg takleh blah nie.. haha :D

    Sue Hamid said...

    nk join gak!!! bleh dak???

    DeQdEq said...

    cayalah....best2....deqdeq cuba join klu sempat....

    Fahmi API said...

    x menepati piawaian la plak.. tapi nk jgk baca entri2 peserta lain walaupun x bleh join.. mesti berbunga2 pnya.. hahaha

    mirahashime said...

    mira nak join..tapi...macam mane kalau ucapan untuk org yg telah tiada :(

    Faiz said...

    akan join jg..huhu..tp tggu free sikit..bru leh karang baik2 punya..=)

    dynda zainurfarina said...

    nak join tanak nak join tanak nak nak nak..hihi

    Azman Roslan said...

    @dynda zainurfarina join la..

    ❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

    owh..sungguh best3!! huhuhu....nk try laa join...huhuhu.....tp xpnah lak snap gmbr b2..aduss...huhuhu...lau edit nye gmbr blh kan3...???

    Azman Roslan said...

    @❤‌ princess nabilah ❤‌ boleh saja..

    yanty said...

    nk join,tp x brp pndai sgt buat ucapan romantis ni....huhuhu....

    Azman Roslan said...

    @yanty cuba la dulu.. heheh

    ωιИκιɛʏǪα said...

    wahh! nak join larh! cam besh jewp.. huhuuuhuhu :)

    Nica said...

    kalau sy publish 8.30 camtu leh tak?
    sbb masuk office kul 8.30..
    boleh tak boleh tak?

    Azman Roslan said...

    @Nica boleh set kan masa tu, heheh.. takpe boleh saja..

    TeacherAzimah said...

    nak joint!! nak menang juga!! hehehe...

    Suzan Ok said...

    tinggalkan nama & link dkt mana?

    4miN93~~ said...

    x dapek den nak join..pasangan pon xde nak buek cmno dh nasib badan..
    HAHA !!

    cuma menyokong saje dr belakang..

    ^^

    the c0lourfull m0nster said...

    saya nak join !
    nak cube nasib..
    :)

    gud luck pada sume yg join!

    iera_ayen said...

    alaaa...nk join tp terlepas time...mmm...rugi ler sbb saya suka tpoik nih...

    farahin :) said...

    menarik. tp tak leh join. tak cukup syarat ;)