Segmen : Ucapan Romantis Untuk Kekanda/Adinda

Terima kasih kerana sabar menanti untuk segmen yang memerlukan keberanian anda semua. segmen ini dikenali sebagai Ucapan Romantis Untuk Kekanda/Adinda..


Kenapa saya nyatakan keberanian? bukan semua orang berani meluahkan perasaan cinta terhadap pasangan nya di hadapan semua orang. pasti anda akan berasa malu-malu.. kalau anda tak malu maknanya anda seorang yang berani..


Tapi saya bukan lah nak anda luahkan perasaan cinta di hadapan orang ramai cuma dalam blog saja. itu pun kalau anda berani.. adakah anda berani??


Baguslah kalau anda berani.. ok lah segmen ini nanti akan memerlukan anda membuat satu entri yang mengandungi ucapan romantis kepada kekanda atau adinda anda..


Segmen ini nanti saya bahagikan kepada beberapa kumpulan yang mana saya pasti anda selesa melihatnya.. oppss.. sabar dulu, jangan buat entri itu sekarang..


Selepas ni saya akan keluarkan entri pasal penerangan lanjut tentang segmen ini.. sebelum tu saya nak tanya pendapat anda. setuju tak kalau entri itu nanti kita publishkan pada hari dan waktu yang sama secara serentak?? barulah menarik nanti.. apa pendapat anda..


Ada hadiah ke? sesiapa yang berminat nak sponsor hadiah boleh lah hubungi saya. mungkin kita akan pilih ucapan yang paling romantis sebagai pemenang.. itupun kalau ada yang berminat nak sponsor hadiah la, heheh..



35 comments:

syafiqsulaiman said...

mamcam bez je tengok orang luah2 perasaan ni..
hehehe..
menarik untuk dibaca..

Ateynmohd said...

wahh..macam best je ! ta sabar nak join :)

sicomot-comel said...

hehe..
menarik ! nak join..


tapi,,SCC takde kekanda lah..
mcm mne ni??

kalau kekanda main2 boleh x??kui3

Mohd Fitri said...

tak perlu mention nama kan? haha

Ayuni said...

nk join, english bleh x?

Mohd Fitri said...

eh kejap. kalau mengenai tarikh dan waktu yang serentak tu harap-harap tiada unsur valentine's day ya. :(

whitelover said...

haha..sesi luahan hati :)

Badboy91 said...

hurm, interesting
x sabar nak baca luahan hati..

I'm farra.. said...

cooljugak idea neh.. :)

Ryna Tri Asmara said...

owh ini ka yang perlu keberanian tu ? ehehe~ nice idea ! :D

Kairel Keflee said...

pergh.. berjiwang plak.

Azman Roslan said...

@Ayuni boleh..

Azman Roslan said...

@Mohd Fitri takkan buat tarikh itu, heheh..

Azman Roslan said...

@Kairel Keflee sesekali berjiwang best gak. heheh

♥yaya budak suka embun♥ said...

menarik nih :)
dah warwarkan kat blog


http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/02/bpm-segmen-ucapan-romantis-untuk.html

Aiydalela said...

jadi tukang baca je lah. heheheh

GadisKecil said...

wah!patut la tnye berani k x erk..uper nye nk soh wat post berani proposed in public.. mmg best ar kalo si adinda dpt post romantik dr si kekanda kn.. hehe

CIK FAFA said...

mueheheheh.. suke suke ^_^ nk j0in la, bley tunjuk skill ker0mantikan ku..haha

purplegurls said...

buat laa....hee.wni xsbr nk join,,

nunui Joe said...

sy pn jd tukang baca n support saja :D

Sofea Lang said...

nk join tp malu gak..he3..

ainakhani said...

tak mau join nak baca org punye je.. hihihihih xP

Mr. Swift said...

Ade sape-sape nak join?
Kalau takde biar aku join sorang-sorang. HAHA. -_-'

*BOS nanti jangan lupe ingatkan saye eh?

Suzan Ok said...

macam mau join ja taww... ;)

azie5ouh!8 said...

whoa..another segmen..dpt la blogwalk nih..huhu

Cik NurulZaty said...

i likee~~ hehe

Nordin said...

Aku takda gelpren atau isteri, tapi aku nak jugak buat. Cemana tu? Haha

ShafiqIzwan said...

kirenye adinda olok2 boleh jugak kan? haha.

Aida Awie said...

waw! macam best jer bunyik. tp berani ke saya?hihihi...

KiD said...

oh adindaku!!! ewaaaahhhhh... nak join.. macam best je

TWEETY BERT said...

yeahhh nak join nak join...

Faisya said...

boleh menjiwangkan diri ni... =)
oh kekanda...dinda............ =)

aidahassan said...

ouhhh, im too pemaluuuuuu ^^

Azlina.Azhar said...

mesti best2 baca ayat2 jiwang orang lain ni...hehehe

Nyze The PumpkinBee said...

wow~
menarik... my fave entry talk about love.. tapi..
hopefully boleh buat dalam english...
boleh ke tak ek?
O.o