Penaja 6

Untuk penaja yang ke-6 pula ada sesuatu yang istimewa sikit. kerana dia seorang blogger juga la kiranya tetapi mempunyai blogshop. kira bisnes women la, heheh.. namanya adalah Nur Hamidah, dan kita lihat dulu hadiah yang mahu ditaja olehnya..




Cantik tak riben di atas ni? kalau cantik itulah yang anda akan dapat sekiranya menjadi pemenang bagi setiap kategori dalam segmen ini. tapi bukan semua tu ye yang akan anda dapat.. pemenang akan dapat 1 riben seperti di atas.


Pemenang boleh pilih riben yang mana dia mahu seperti dalam gambar di atas. pilih satu je.. ehh, ada lagi la. nak tahu tak?


pilihan 1


 pilihan 2


 pilihan 3


 pilihan 4


 pilihan 5



pilihan 6


Ada 6 pilihan beg yang pemenang boleh pilih jika menang dalam segmen ini (tidak termasuk model). pemenang akan dapat 1 beg dari 6 pilihan di atas. macam mana? best tak??


Kalau anda mahu hadiah yang menarik macam ni. jangan lupa join segmen ni. tapi sebelum tu mari kita ucapkan terima kasih kepada penaja hadiah ini.


Mari kita melawat blogshop yang dimiliki oleh Nur Hamidah iaitu blog Mid Fashion Shop..



0 comments: