Pemenang Segmen Ucapan Romantis Untuk Kekanda/Adinda

Terima kasih kepada anda semua yang setia menanti untuk mengetahui siapakah yang telah memenangi 3 kategori dalam segmen Ucapan Romantis Untuk Kekanda/Adinda. baiklah seperti yang dijanjikan pemenangnya akan saya umumkan sekarang.


Sebelum itu saya nak beritahu kepada pemenang yang diumumkan di bawah ni, anda perlulah menghantar email kepada saya dengan sepantas mungkin. nyatakan nama anda dan link blog anda ke alamat bentong_fc@yahoo.com.


Tanpa membuang masa lagi saya umumkan pemenang mengikut kategori yang telah di buat.


Ucapan Untuk Suami/Isteri


Ucapan Untuk Si Teruna/Si Dara


Ucapan Untuk Kekasih





Tahniah kepada mereka yang telah menang mengikut kategori masing-masing..


p/s - kepada anda yang telah join segmen ni, jangan lupa ambil diskaun 10% dari blogshop penaja.. nak tahu macam mana? baca disini (sila klik)..

8 comments:

TeacherAzimah said...

alhamdulillah....terima kasih :D (terasa mcm menang grammy award haha...) rasa happy sgt ni tak sabar tggu husband blk dr surau nak bgtau dia hehe....terima kasih buat en.azman dan juga semua penaja...terima kasih yang tak terhingga....;)

Azman Roslan said...

@TeacherAzimahsila email saya ye..

midfashionshop said...

tahniah2 kpd semua yg join!!!good job azman.. ;)

ada sedikit en3 kt sini http://www.midfashionshop.co.cc/

Nica said...

haha.. cm tak pcaye pulak. haha..
tima kaseh :)

mie said...

wow!!
tahniah buat pemenang..
eheheeee

dynda zainurfarina said...

tahniah sume...!! hehe

TWEETY BERT said...

wahhh!! ehhehe tasangkee... ehhe mekacehhh cik azman.... baru tgk blog pagi nih ehhehehhehehe.... taniah untuk pemenang lain jugeeee

mOoN said...

tahniah semua...:)