Kumpulan Blog Ungu

Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Ungu"
  • Link blog ini
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen di bawah:
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:


Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011


Jangan lepaskan peluang ini!!




12 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

nama blog : ..::PIKA DIARIES::..

http://pcar19.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html

dwaty said...

nama blog: dwaty

http://dwaty85.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html

siap!!!!!

Norgadis Labuan said...

NAMA BLOG: Selamat Datang Ke Blog Norgadis Labuan

LINK: http://norgadis.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html

Cik Dya said...

Nama Blog : Cik Dya Making Herstory

Link:
http://iamdya.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html

Atika Aula said...

Nama : Atika Aula

Link Entri : http://atikaahmadiah.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html

tQ :D

putrifayad said...

Nama Blog: Suka. Duka. Tawa

Link Entri:
http://fayadrahim.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html

Ajieaziela said...

Nama Blog: Manis Madu

Link Entri: Http://Ajieaziela91.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html

mia.lia said...

nama blog : Budak kuat makan
link blog : http://luvmia97.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.htm

saya tlupe nk link -.- haha

Azman Roslan said...

@Ajieazielalink awak bagi tu salah.. ada tukar url tak? saya sudah betul kan.

Atika Aula said...

salam..sori la, silap nama blog :)
Nama blog saya :

♥♥♥ sALaM ukHuWah ♥♥♥

tQ~

YaNa said...

nama blog : KeHiDuPaN DaN ImPiAn


http://ceritachentaliyana.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html


tengss...

Nana said...

alamak!!!!
saya tersalah tengok date
ingatkan tutup bulan march!!!
padahal dah lama ada dalam draft
adoi...camne bole tak perasan ni..
xpela cuba nasib je

http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/blog-ungu.html