Kumpulan Blog Putih

Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Putih"
  • Link blog ini
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen di bawah:
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:


Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011


Jangan lepaskan peluang ini!!




17 comments:

yanty said...

ala....nk join....probnya,kta xde kawan yg ada blog caler putih......huhuhu.... :(

izaLis™ said...

settle !!

NAMA BLOG :: Cik izaLis™

LINK ::
http://konspirasi-nakadnas.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

siapp!!! ^^ nama blog; AQ DAN PUTERAKU;


LINK;
http://adaqkesah.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

serinditMERAH said...

da join... ^_^

nama belog:aKu daN sEsuaTu

link: http://akudansesuatu-serinditmerah.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

Yong Sofea said...

http://yayayong.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

nama : it's Yong :)

mE_iRa said...

sy sudah j0in...!=)
(^_^)

nama bl0g : n0or amyRa's StorieS

link entry :
http://irasoulmate.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

yanty said...

saya da join...!!!
nama blog : it's bout herlyf
link : http://herlyf.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

shah-kayrul said...

dtg join

Nama blog : seindah salju

link : http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

Muslimah Optimis said...

Nama Blog : Laman Muslimah Optimis

url post : http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

shAzwAni sAmAn said...

dah join..

Nama Blog : Redbloodedgurl
Link: http://shazwanisaman.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

AmariSS said...

nak join =)

nama blog: Am@ri$$ gurL'z

link: http://amarissku.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

Khel Khaliesah said...

sy join...
name bloG saye, MEMENTO KAMI...

http://mementokami.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

saperakue said...

nama blog :saperakueisfatyhah

url: http://saperakuepart3.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

Woofer Storm said...

nama blog : woofer storm crew

Url :http://www.wooferstorm.com/2011/02/blog-putih.html

farah booboo said...

nama blog : VANILLAplusminus

URL entri: http://theultimatehappiness.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

Wafiy Suzly said...

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

dah join..

nama blog: BLACK AND WHITE MEANS LIFE

syaza nazura. said...

Nama blog : syazanazura;)

URL blog : http://syazanazura.blogspot.com/2011/02/blog-putih.html

Dah join juga :)