Kumpulan Blog Hitam

Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Hitam"
  • Link blog ini
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen di bawah:
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:


Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011


Jangan lepaskan peluang ini!!




14 comments:

saya YANA said...

NAMA BLOG
http://hitamitumisteri.blogspot.com/

LINK ENTRY
http://hitamitumisteri.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html#axzz1EeyQGVLm

A.R.Y said...

Nama Blog. ADib RY
htp://adibry.blogspot.com

Link entry http://adibry.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html

Shakir Azfar said...

Name of blog ~ S H A K I R A Z F A R
http://shakirazfar.blogspot.com

Entry's link ~ http://shakirazfar.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html

Atiqah ab.Samad said...

nama blog: http://atiqahabsamad.blogspot.com [it's all about me]

link : http://atiqahabsamad.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Nama Blog : Apa Yang Melekat Lekit Hari Ini

Url : http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html

KANTA MATA KELABU said...

NAMA BLOG :: KANTA MATA KELABU
http://zarul90soul.blogspot.com/

ENTRY LINK YANG DAH JOIN :: http://zarul90soul.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html

azie azman said...

NAMA BLOG
http://aziesamad.blogspot.com/

ENTRY LINK
http://aziesamad.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html

rotashia faizal said...

nama blog : akudantigabelas
http://ceritahati13.blogspot.com

entry link : http://ceritahati13.blogspot.com/2011/02/blog-hitam.html

:)

Perfect Two said...

http://senahdankarekter.blogspot.com

Senag & The Dots.

Perfect Two said...

Senah*

Perfect Two said...

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/02/kumpulan-blog-hitam.html


LINK.

hajar anis said...

nama blog _ !kaji cuaca
http://anahajar.blogspot.com

Azman Roslan said...

@hajar anis takde pun entri tu? sori tak boleh senaraikan..

c-tea said...

nama blog c-tea

url entri http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/blog-ct-warna-hitam.html

url blog http://illustrasiaku.blogspot.com/