Kumpulan Blog Hijau

Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Hijau"
  • Link blog ini
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen di bawah:
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:


Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011


Jangan lepaskan peluang ini!!


17 comments:

Ayuni said...

sye join, Ayuni,http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

miss'ENH said...
This comment has been removed by the author.
miss'ENH said...

join jugak ye..
name blog : my SweetSour belog :))
link : http://missenh.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

akuanakpahang said...

Salam dah join :)
Nama BLog : akuanakpahang
link : http://akuanakpahang.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

najihatussolehah said...

sy pun nak join

nama blog:selembut sutera

link entry:http://saidatul-hawa.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

ceah :) said...

ceah join yee ~

nme blog : Blog Cik Hijauu =,=

link entry : http://sayachentahijau.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

Diya Edhayaa said...

26 feb.. sempat lagi.. insyaAllah join...

Solihin Zubir said...

dah join dah..

http://www.solihinzubir.com/2011/02/blog-hijau.html

FasiHaH SupiaN said...

FasiHaH SupiaN

http://psycho-mate189.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

ファーティハ オタク said...

nak join gak!!
nama blog: si pening student
link entry: http://sipeningstudent.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

a t i y a said...

nk meng-try juge ^.^

nama blog ; sumpah , boring !
link entry ; http://mariaatiyah.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

Ekha Miranda said...

join skali..

nama blog : Ekha Miranda

http://mokadek.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

this is a story about a girl... said...

nama blog:this is a story of a girl
link:http://chempakabungaindah.blogspot.com/2011/02/blog-hijaugreen-blog-kata-kau.html

Eyntan HaniEy said...

nama blog; cik hani
link; http://eyntanhaniey.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

Gimi said...

Gimi join!

Hijau Hazel

http://hijauhazel.blogspot.com/2011/02/ninja-turtle.html

ciknabil-a said...

hai. cik nabil-a join blog hijau. jemput sggh. :)

http://ciknabil-a.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html

AiMaN said...

nak join!

nama blog : peTUA KITA semua..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/02/blog-hijau.html