Kumpulan Blog Coklat

Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Coklat"
  • Link blog ini
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen di bawah:
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:


Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011


Jangan lepaskan peluang ini!!




8 comments:

Ayiep Lavera said...

nama blog : Aku bukan journalist^^

link : http://laverarafflya.blogspot.com/2011/02/blog-coklat.html

*maaf jika terdapat kekurangan

shahjiehan said...

yehahahha...

nama blog http://www.sjiehan.com

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: "Blog Coklat"

sticker_getah said...

stickergetah

http://stickergetah.blogspot.com/2011/02/blog-coklat.html

saya join k..

hana said...

saye join..
hana
http://sharifatulhana.blogspot.com/2011/02/blog-coklat.html

syuwai said...

join2x..

syuwai [bl0g penggemar coklet]

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/02/blog-coklat.html

cplud miera said...

suke sgt nk join kategori nih. salam kenal sume penggemar kaler coklat ;)

http://pludcorner.blogspot.com/2011/02/blog-coklat.html

abang said...

ok... da join segmen nih...

nama blog : Ni La BlOg Aku

link... http://kakicandid.com/blog/2011/02/25/blog-coklat/

misz fae said...

sy nak join ini! ;)

nama blog : dearlover ♥ ツ

link entri : http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/02/blog-coklat.html