Kumpulan Blog Biru

Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Biru"
  • Link blog ini
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen di bawah:
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:


Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011


Jangan lepaskan peluang ini!!




12 comments:

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

saya dah join
sila ke link ni
http://bella0107.blogspot.com/2011/02/contest-bpm-blog-biru.html

Faztee Danisha said...

hi sy dtg join..
blog:Shares Something
http://shares-something.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

efa said...

mcm nak join tp nk cri dulu sapa lg yg blog warna biru huhu

Hani Shubie said...

ok, dah join~ blog: cik bubblegum

ni link blog saye
http://myhunnykeyme.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

kira kekuri said...

hello..dah join~
Kira Kekuri

http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

Imprezaawie said...

salam...nak join3...walau un x brape menarik blog sy...huk3...nak meriahkn juga segmen ni...

just a passing thru person

http://imprezaawie.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

►AdamXis◄ said...

Assalam...sy dh uat entry...

Belog AdamXis
Kena Tag : Blog Biru BPM

Cikgu ct said...

assalam,
sy pun join jg
Nama blog :- Bicara Dari Hati
Link entri yang sudah dibuat:- http://diarihatijc.blogspot.com/2011/02/blog-biru-bpm.html

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

Mendapat maklumat di saat akhir~ hari sebelum tarikh tutup~

Nak join sekaki blog biru!! XD

http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

mimie azam said...

sy,mimie azam dcni dh pn join...he3....

http://mimieazam93.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

farhana masdo said...

join! :)
JUST me: ade aku kesah .
http://farhanamasdo.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html

Lulu caldina said...

Luu-Pages


http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/blog-biru.html