Berita Gembira Untuk Peserta Segmen!!

Saya ada satu berita yang gembira untuk anda yang telah join segmen ni. Nur Hamidah iaitu salah seorang penaja hadiah, dengan berbesar hatinya memberi sesuatu kepada anda semua.


Kepada mereka yang tersenarai dalam senarai ni, anda akan dapat diskaun 10% bila anda membeli-belah di blogshop Mid Fashion Shop. banyak gak tu 10% diskaun, sape nak bagi betul tak?


Diskaun ni anda hanya boleh gunakan sekali saja untuk pembelian nanti. dan diskaun ni sah untuk semua barang dalam blogshop tersebut. tempoh sah diskaun ni sehingga 31 disember 2011, jadi banyak masa lagi.


Macam mana nak dapat diskaun ni. ok lah, kepada anda yang telah join tu sila emailkan maklumat berikut kepada


5 comments:

dynda zainurfarina said...

wahh best2.. barang2 kat shop tu murah2 aje.. dapat diskaun laagi murah hihi...thanx..;)

akuanakpahang said...

Salam, wah best tu kita suka :)
Jom Singgah " Ke Pahang Darul Makmur - akuanakpahang"

syuwai said...

para penaja tak dpt diskaun ke?? huk3x
;p

Suzan Ok said...

wah..bestnya!! terima kasih!!

TeacherAzimah said...

askum...wahhhh terasa mcm artis hehe...best sgt dpt special discount mcm ni. tq penaja!!