Bagaimana Nak Join Segmen Ucapan Romantis Untuk Kekanda/Adinda?

Mungkin ada di antara anda yang keliru atau kurang faham macam mana nak join segmen terbaru ni. jangan risau, mudah saja..


Pertama sekali anda perlu faham cara-cara untuk join, iaitu dengan membuat satu entri. macam mana nak buat entri tu? anda boleh lah baca cara itu disini (sila klik)..


Jika sudah faham baguslah.. segmen ni akan bermula esok hari dimana entri tersebut akan dipublish secara serentak. anda boleh set kan masa pada 11 Febuari 2011 jam 8 pagi..


Ingat tu, dan kemudian saya akan keluarkan entri mengikut kategori yang telah dibuat. jadi tugas anda yang telah join segmen ni sila tinggalkan nama dan link entri yang telah dibuat pada entri tu nanti.


Jangan silap tinggal link entri tu di tempat lain.. harap anda semua faham. bagi yang belum tahu apakah hadiah yang akan anda dapat nanti, boleh lihat entri penaja (sila klik)..


Tempoh untuk anda tinggalkan link tersebut adalah seperti berikut:

jam 8 pagi 11 Febuari 2011 - jam 8 pagi 13 Febuari 2011


Jadi jangan lambat nanti terlepas pula..




7 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

olooo x bleh lewat sikit ka?sy masuk keja jam 830 baru sampai opis...jam 9 xleh???

mOoN said...

@Nor Adzwaty Rokkafella

try guna auto publish...setkan masa ke jam 8:00am... :)

Adi Zhaf said...

auto ping =)

:: Malaysia Menang ::

Syera said...

nk tinggalkn link ktne ???

nana said...

http://nanabibi.blogspot.com/2011/02/ucapan-romantis-untuk-kekanda-atau.html

dah publish . heee~

nana said...

jap.
tbe2 konpius .
nk letak link kat ne.

yampe(^,^) said...

kt mne nk bce blogger y join contest?