Tempoh Untuk Join Sahabat Blogger Mengikut Negeri

Setelah melihat situasi semasa dan juga faktor sekeliling, heheh.. saya nak umumkan bahawa tempoh untuk anda yang belum join kategori sahabat blogger mengikut negeri akan ditutup pada  


10 Januari 2011..


Pada anda yang telah join, terima kasih kerana sudi join. harap sahabat blogger ini dapat membantu anda menambah kenalan di alam maya dan juga realiti..


Selepas ini nanti akan dibuat satu kategori baru. nak tahu? tunggu...



21 comments:

Novelgurl said...

eh belum tutup ke..nk join skrng smpt x..huu

Azman Roslan said...

@Novelgurl sempat lagi tu..

zati said...

alhamdulillah belom tutup, ingatkan dah tutup, sempat lagi nie nak siapkan entry XD

zati said...

nak tinggalkan link entry kat sini atau kat entry yang lagi satu tu??

Azman Roslan said...

@zati tinggalkan link pada entri negeri anda..

Kitty Nini said...

sy dari Terengganu. tp sekarang keje kat JB. so, sy ni kategori blogger Terengganu ke @ Johor ye?

luvpinkja said...

saya ada tinggalkan link masa awal2 aktiviti kat blogger johor hari tu. but then kenapa dalam update entry yg ada full list sahabat johor tu, nama saya takde ek..? tak memenuhi kreteria ke macam mana. maaf ye. kurang faham. hehehe.

shahjiehan said...

http://shahjiehan.blogspot.com/2011/01/sj-blogger-perak.html SJ masok

Miss Deveronica said...

Sya ada tinggalkn link kat entri "SARAWAK" last sunday,tp xde pon kena list. HUhu.. sini nak kena bg juga ke?Ermm..bg je la.

http://missdeveronica.blogspot.com/2010/12/saya-blogger-sarawak.html

Wan Zulqhairi said...

http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-terengganu.html

IKRAM said...

hehe . nak join gak :)
saya blogger selangor

http://www.zulikram.com/2010/12/saya-blogger-selangor.html

ara said...

nak join..


http://arasimatasepet.blogspot.com/2010/12/saya-blogger-selangor.html

ayuhidayu said...

nk join dah tinggal kan link pown

MiSzy DiaN said...

dah join..

http://miszydian.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-sabah.html

belahuda said...

:)

http://belahuda.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-johor.html

DiNaZ said...

nak join tapi mcm mana nk tau syarat2nya???

Lina said...

saya dah join...sila ke blog saya yer

http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-pahang.html

MYRA MACASANDRA said...

http://myradhio.blogspot.com/2011/01-saya-blogger-selangor.html

sudirman said...

salam semuanya.tgk blog ni..RM200 diberikan sumbangan kepada blogger2..http://sudirman1809.blogspot.com

siti fatimah said...

alamak..da terlambat 1 hari..haha xdapat join :(

miemman_zac said...

blog pasal lawak,budak sekolah menengah ker????xder ke???untuk dimasukkan untuk contest???