Nantikan Di Bulan Febuari...

Saya telah memikirkan sesuatu segmen yang dikira menarik gak la untuk anda join. tapi segmen ini memerlukan blogger yang berani.


Berani macam mana tu? heheh.. berani menyahut cabaran, itu lah yang diperlukan nanti. jadi jika anda seorang yang berani, nantikan segmen terbaru di bulan febuari nanti..


Jangan risau segmen tu pasti kan membuatkan anda tersenyum...



6 comments:

zubir othman said...

xsbr2 nak tau kejutan dr blog pilihan malaysia....hehehhehhee

Ryna Tri Asmara said...

baru baca entri ne pun sudah excited ! xD hahahaha~ terimagine mcm ada cabaran fear factor. suruh makan ulat. hoho~ B-)

azie5ouh!8 said...

cambest jer..x sbr arr nak tgk apekah cabaran nyer..!!
XD

zati-zt said...

aiyoo..
cuak plak..chewahh..
but at the same time excited..
so, kte tunggu je la..
:)

Azman Roslan said...

bagus, heheh.. harap anda semua sabar menunggu..

cik SYANA'S @ I-cha comel said...

waahhh cam best jeee...sound2 yeee