Blogger Sabah - 1

Di bawah ini adalah senarai blogger dari Sabah. mari kita berkenalan dengan mereka semua..

21 comments:

Nordin said...

no 4 tolong cekidaut ya semua?.. haha

Fie said...

saya blogger dari sabah juga..
tp tak tersenarai lg..haha

Fie said...

ENTRY SAYA... HEHEHE

http://thebuhh2.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-sabah.html

MANZARINA said...

Tahniah kepada yang tersenarai.... salam kenal blogger sabah

Ask said...
This comment has been removed by the author.
AQuezyeZye said...

salam..tQ coz senaraikan blog aque dalam list yang ke11.cuma bila klik nama aque pages not found.so ini link aque hari tu

http://aquezyezye.blogspot.com/2010/12/saya-blogger-sabah.html

TQ :)

saya KILA said...

no 2 . hehe
thanks ! :D

elnino moona said...

sy moon num 12..ngeee!~..:)

MS cHie'lL said...

: Alhmdulillah , trma ksh utk BPM !
akhrnya , TERplh jgk jd blOgger SABAH .
hepi blOgging peeps + hepi new year jgk . ^^

Suzan Ok said...

I'm not there? x(

~aku boy~ said...

where am I?
Im not in ur list...hik3
its ok...

Gen2Merah said...

yeahhhh.... saya orang yang pertama.. Jom kenal2 dengan saya... folo memolo.. ngehehehe

Nana ♥ said...

nombor memang selalu jadi nombor bertuah saya. hee

Ask said...

Salam.. hehe~
TQ.. no8.. =)

MiSzy DiaN said...

macam mana nk join nie??

Dg..... said...

Selamat Berkenalan

http://pajeet82.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-sabah.html

Mat Ganu said...

salam perkenalan..saya blogger terengganu...^_^

sudirman said...

saya blog dari sabah n telah merantau ke semenanjung..hahaha..jom tgk2 my blog..ada contest untuk anda..http://sudirman1809.blogspot.com

sudirman said...

PENTING SABAHAN:salam..blog2 sabahan..sya sabah juga yer..sy ada plan nak buat party kumpul semua bloger2 sabah..sila lihat blog saya follow n bagitau anda sabah di sana nnt saya follow..http://sudirman1809.blogspot.com

dyg said...

sy pun blogger sabah..left my link,

http://dygsy009.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-sabah.html

SEGI TRAINING CENTRE PULAU INDAH said...

SEGi Training Centre Pulau Indah
Menawarkan Peluang Pembalajaran Dalam Bidang Kemahiran,

Tawaran Khas kepada Pelajar SABAH.


SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA TAHAP 1, 2 & 3.

PROGRAM YANG DITAWARKAN

1. JURUTEKNIK ELEKTRIK
2. PENYEDIA KEK (PASTRY)
3. PENYEDIA ROTI (BAKERY)
4. PENYEDIA MAKANAN (CHEF)
5. PENYELIA KAUNTER HADAPAN (FOS)
6. KAPTEN MAKANAN & MINUMAN (F&B)
7. JURUTEKNIK KENDERAAN MOTOR (AUTOMOTIF)

web : www.segi.edu.my
blog : http://stcpi.blogspot.com

SYARAT KEMASUKAN

1. BERMINAT
2. BERUMUR 15-45 TAHUN
3. WARGANEGARA MALAYSIA
4. MEMPUNYAI KELULUSAN SEKURANG-KURANGNYA UPSR atau PMR atau SPM.

YURAN PENDAFTARAN RM260.00 SAHAJA
RM150.00 untuk tiket penerbangan akan ditanggung oleh SEGi.

BERMINAT? HUBUNGI/SMS, Nama Penuh, I/C & Alamat penuh Untuk tujuan Surat Tawaran.

EN. FAREED 013-603 9175