Undian ditutup!!

Undian bagi kategori blog baru (2010) pilihan telah ditutup!.. terima kasih kerana sudi terlibat dalam undian ini..


Keputusan blog mana yang akan ke peringkat seterusnya akan diumumkan secepat yang mungkin. harap anda semua bersabar..



23 comments:

Syafiq_Elf said...

ALhamdulillah ,, sempat jugak syafiq tgk snrai blog di ktegori syafiq td .. Hehe .. Dh la x tidur lg ^_^

Aty Adnan said...

bole x utk round 2 nnt x yah vote dh? penat nk raih undi..huhu...ubah cara pls...

Nur Edrina said...

weee~ dah habis .. :)
good luck untuk yang berjaya nanti .. walaupun fina tak ke peringkat seterusnya ... Fina still sokong korang yang lain ;) ..

Azman Roslan said...

@Aty Adnan kalau tak vote nak buat macam mana? heheh.. takkan nak guna random, itu tak adil..


Kalau vote baru kita tahu berapa ramai pembaca kita, heheh..

shida saje said...

fuhh~

zureen said...

wahhh.. kena vote balik?? penat! haha~

syuwai skr said...

tahniah bagi sepa2x yang layak ke undian seterusnya yew..

PuPeL said...

alhamdulilah selesai peringkat pertama.. buat yang masuk peringkat seterusnya nanti, tahniah diucapkan.. apapun cara untuk BPM, majulah Blogger kita - Malaysia. :)

Rafina Mimi Zairul Murni said...

encik azman..saya cadangkan bagi la budak2 ni rehat dulu dalam dua atau tiga hari..kesian diaorang..penat tau berkempen ni..bukan senang nak nak merayu undi..hehe

Azman Roslan said...

@Rafina Mimi Zairul Murni undian kedua akan bermula minggu depan. jadi ada masa untuk rehat, heheh..

areteacar said...

tutup dah..
alahmdulillah. hrp2 lepas ke peringkat ke 2.. =)

shahjiehan said...

haihs...sedeh wpon dah bleh agak xdapat masuk 5 terbaik, tp bersyukur sbb masuk jugak dalam list...

shahjiehan said...

haihs...sedeh wpon dah bleh agak xdapat masuk 5 terbaik, tp bersyukur sbb masuk jugak dalam list...

EykaDania said...

saya rase saya tau saya kalah untuk undianpertama kan . ? it's okeh , papew pon gud lucx utk kawan kawan yg laen . . go ! go ! go ! :)

Kenzo@MrConteng said...

alamak bro...xsempat nk tgk spe yg jd finalis untuk kumpulan dua~

misz ema said...

huh!! tamat suda~~ walaupun x brjaya ke peringkat seterusnya tp hope kwn2 sy yg lain berjaya dan saya akan vote..siapa nak vote saya nnt tggl link kat blog saye..
http://www.zaemazainon.blogspot.com

kai azmier said...

tahniah kepada semua yg akan masok peringkat seterusnya.. teruskan berkempen..

yang penting kita happy..

__________N.A.I.M__________ said...

blog mane yg terpilih ni...

shida saje said...

azman roslan : kalau boleh untuk peringkat ke2 buat undian dr kosong "0" balik,adil untuk semua orang =)

Azman Roslan said...

@shida saje itu sudah pasti..

shida saje said...

azman roslan: lagi satu kalo boleh tunjuk dulu list siapa yg masuk peringkt ke2 nih,then baru esoknye start undi,agak2 bila boleh kuar list?

Aty Adnan said...

aty dapat masuk top 50..tp x tahu la dpt jd top 10 ke tidak..harap-harap berjaya...jgn lupa kawan-kawan support aty 'A Gritos de Esperanza'

IZZMIN said...

sdihnya! bka2 blog trkh dh ttup..waaa..