Tinggal Lagi 22 Jam!!

Selamat pagi kawan-kawan.. jangan lupa sekarang tinggal lagi 22 jam saja sebelum undian peringkat pertama kategori blog baru (2010) pilihan ditutup..


Bagi yang tercalon tu gandakan lagi usaha anda supaya menerima undian lebih banyak. 


Ingat undian akan ditutup pada pukul 7 pagi esok!! selamat mengundi dan selamat berjaya ke peringkat seterusnya..



21 comments:

Syafiq_Elf said...

Alamak !! Macam skjap jew tarikh mngundi .. Vote syafiq k no.143 .. ^_^

.vna erman. said...

suka blog ayun ayunar.comel!!
kawan2,senang2 follow me k http://www.vnazone.blogspot.com
good luck sume yg bertanding!!!!

eqbalzack said...

abg eq dah mengundi...blogger2 yg tercalon, sempat lagi kalau nak berkempen ni...

MiSzy DiaN said...

dah rambang mata nak undi mana satu ni taw..hehehe..

Ain Zulaikha said...

hehehehehe tawakal tu a'lallah. dah tak tahu nak promote cmne.. good luck tuk semua..

EykaDania said...

walaweyhhh . cpt mase berlalu . .
154
154
154
154
154
154
154

dun poget to vote me. ;)

.::: Princess MOMOY :::. said...

x sempat nak kempen...keje

Jom vote No. 382 -[pilihan 10]...382...382...382
382
382
382
382
382
382

Fariq said...

mai2 terjah entry aku pepagi ni..
n kalau rasa aku layak meh undi aku kat no 252.. ulang suara 252..

Update Pepagi Lagi Banyak Idea

zureen said...

vote 285!!!

:)

B.E.L.L.A said...

@MiSzy DiaN undi 105..hehe

fifymeow said...

cepat2!

vote meow..

no 60
60
60!

:)

thnxx

B.E.L.L.A said...

VOTE 105!!!

mirahashime said...

wahhh...
nk abeh dh..
cepat nye..
undi atok kayh ..
287 !
287 !
:D

Suhami Ahmad said...

Jangan undi 64 k.....Atok tu bukan warganegara Malaysia...Atok tu warga Congo....

nina said...

164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164 164
Undiiiii (:
Kenapa dah rmai undi saya , tp bila sye tgk gadget poll , tkde org undi saya ? :(

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nina

sy dah undi awk :)
bru je
vote me back plezz :)
228 tw !!

Nina Juliana said...

herrmm.. melihatkan kepada jumlah undian tu rase macam xkan tersenarai je nanti.. jom la.. undi no 96 tu..

http://nur-abdullah.blogspot.com

Terima kasih..

SperMAtids BloG said...

http://spermatids.blogspot.com/2010/12/aku-ingin-dedahkan-aurat-blog-aku.html

kembatolo™ said...

bro azman, nanti buat blog kembar pilihan pulak eh?
khas tuk blogger yang ade kaitan engan kembar..macam gua.. harharhar..

Nismo BluebirD said...

sape kesiankan sy,tolongla undi 361...isk isk..;(
jasa baik anda amat dihargai..

Azman Roslan said...

@kembatolo™ tahun depan aku buat kalau ada ramai kembar la, heheh..