Tempoh Dilanjutkan!!

Terima kasih pada anda yang telah menyertai Sahabat Blogger Mengikut Negeri. tapi ada beberapa negeri yang agak kurang sambutan nya.

Mungkin blogger yang duduk kat negeri tersebut tak tahu lagi pasal ni kut, heheh.. krew BPM sila ambil perhatian ye.. heheh..

Tapi takpe, saya nak maklumkan bahawa tempoh untuk anda menyertai sahabat blogger mengikut negeri dilanjutkan sehingga pada bulan depan. tarikh akan diberitahu nanti.

Kepada yang telah tinggalkan link, terima kasih diucapkan. Mulai 1 januari 2011 entri tersebut akan keluar. nantikan ye..

Kalau tak sabar menanti entri tu anda boleh melihat sendiri link-link yang telah ditinggalkan.. 



Terima kasih sekali lagi..



45 comments:

Cikin said...

uhlala ~ baguslaa lanjutkan tempoh .
bcoz cikin terlepas hari utk post smlm . huhu :)

~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) said...

tysm BPM. :)

Azman Roslan said...

@~THE ONE WHO LOVES ME FOR WHO I AM~ :) sama-sama..

Azman Roslan said...

@Cikin sila la buat, heheh..

Faiz Tapit said...

wahh... bgus2... ni tuk sume negeri ke??

Azman Roslan said...

@Faiz Tapit untuk semua negeri..

aima in luv said...

aima dh join...
saya blogger kedah..
tak sbr nk tgu entry tue kuar

Si Gadis Semasa said...

cmne nak join ? tak paham =.=

EykaDania said...

okeh la tuh . . saya owg ptame yg post link bg NEGERI SEMBILAN . . .
moge anda terhibur bile membace nye :) huhuk

Lina said...

ohhh dilanjutkan yer...ok skrg jg saya join :)

Nordin said...

@Si Gadis Semasa
sila rujuk di sini

kalau sudah buat, bleh la pegi entri ikut nama negeri masing2 :)

transformed housewife said...

kalau bekerja di Selangor tapi berasal dr Kelantan, boleh tak masih mengaku Kelantan blogger? (ni kes semangat kenegerian yg kuat. hehhe)

Muhammad Zulhaizer said...

bagus la tu bro.. ada lanjutan tarikh tutup tu bleh gak promote blogger2 lain untuk join sekaki.. Hehe..

pas ni bro aku nak cadangkan 1 idea yang tak pasti la bernas ke tak.. negeri2 tu buat blog baru untuk kumpul masing2 pastu nanti connect kn dekat sini.. so nanti kalau ade gath ke apa2 aktiviti yang boleh di buat bersama boleh la sebar melalui sana..

contoh nama blog tu..

BLOGGER MELAKA, pakai banner BPM.. ok tak? Hehe.. cadangan je..

eqlima ernie sufieza said...

alaa...n3 tu taon dpn ke...hmphh...nmpk nye saye xleh bace la or join pape... sbb saye nk blek asrama da 2 jan....waaaaaaaa.......sdeyhnye.... :'(

Azman Roslan said...

@transformed housewife tak kisah, heheh..

Azman Roslan said...

@Muhammad Zulhaizer ok gak tu, heheh.. bro buat la blog tu, aku promote kan..

Azman Roslan said...

@eqlima ernie sufieza bila balik dari asrama boleh la baca, heheh..

akuanakpahang said...

Salam bagus dilanjutkan sebab bukan semua blogger yang tahu atau mungkin ada masalah tertentu sudahnya tidak dapat nak menyertai sama. TQ.
New Entry "Andai kitalah si anak ikan kecil itu…"

nur intan hazirah said...

sy pahang....tp sempat nak wat ri tue huhuhuhuhuhu but tq sbb dilanjutkan hehehhee

Cik Eniey said...

sy dh join.. (^_^)

QaRr JaliL said...

bende ni memang supercool..tanx bpm :)

mamawana said...

joined...

as-syifa' said...

tompang tanya..mano nak letak LINK?

Khairul Amry Mohamad Puad said...

waaa...ada chance lagi la ni...cantik cantik

shila shahila said...
This comment has been removed by the author.
Muhd Hanif said...

@Azman Roslan betul3..... sayer pon dok asrama gak.... kebetulan asrama blok dier bersebelahan ngan lok sayer haha..... eqlima..... join jerlahh

Famolly said...

Hai , boleh nak tau tak ? cmner kita nak tau kita terpilih ke apa ?

EkaWeird said...

nasib baik dilanjutkan.. baru jumpe blog kategori ni td la.. terus nk wat.. thx ya.. ni da siap terus post kan link kat entry negeri masing2 la ek..

EkaWeird said...

errrr.... npe entry utk Kuala Lumpur ada dua. nk antr link kat ner ni?

Nyze The PumpkinBee said...

maaf... pB blursikit...
maksudnya now still boleh join ke?
sorry sebab lambat pick-up sikit...

syazana aien said...

tanye sikit...
Kuala lumpur tu ada due lah .

Hazwan Hakim said...

wah..dlanjutkn..sempat la join..hehee

cik ciput said...

nasib baik..sy baru sedar ada entri ni..hhuu..tpi nk tnya..kalau sy org kedah, tpi kerja kt perlis, nk post entri ikut kedah ke perlis?

Muhammad Zulhaizer said...

@Azman Roslan erm.. tgk dulu keadaan.. kalau ramai baru buat.. Hehe.. target 50 blogger melaka.. Hehe

Cikgu Sila said...

nk join juga.. baru tau. msh blh kan...

cplud miera said...

menariknya..alamak, cplud ni asal T'ganu tp sejak 7thun lepas mmg duk kt Negori9 dan bakal menetap kt cni sbb permanent job kt cni. Adooi, poning la nk join T'ganu ke Negori. 2 2 xley ek? huhu~~

iejjah said...

so tarikh ttup lmbt lagi la ek..
baru nak join..baru tau neyh..hehhee

Mr. Swift said...

BOS NEGERI MANE YANG KURANG SAMBUTAN?
MEH NAK BOM NANTI ESOK. HEHEHE.

Fantastic Ajane said...

sy mau join juga ni..:)

puteri cahaya. said...

camne nie? nak joint juga.. :)

Fifi Natasya Mohd Nazlan said...

camne nk join eh?
nk join jge laaa

aDyLLa OmaR said...

dah j0in!

thankie penganjur~! =)

rukhi said...

mane blogger KL punye entri ?
takde lagi punnn ??? pelik . :/

Shahfieq Daniel & Suhaida Sulaiman said...

nak join jugakk ;)

http://danielseyda.blogspot.com/

Kuu Syafiqah said...

NK JOIN..
http://kuusyafiqah.blogspot.com/