Tarikh Undian Peringkat Kedua

Untuk undian peringkat kedua kategori blog baru (2010) pilihan telah di tetapkan pada:


7 pagi 21 disember 2010 - 7 pagi 23 disember 2010


Hanya 2 hari saja undian dibuka, sebab hanya ada 50 blog saja. jadi tak perlulah tempoh yang panjang untuk undian kali ini.


Kali ini senarai blog akan menggunakan nama blog seperti yang dikeluarkan dalam entri sebelum ini, tidak lagi menggunakan nombor.


Kepada tuan punya blog yang layak ke undian peringkat kedua, sila buat promosi agar pembaca blog anda mengundi anda nanti.


Ok lah.. jumpa anda di hari undian nanti..



24 comments:

Massna Syamsul said...

Thanks..jumpe di hari undian.. :)

areteacar said...

owh, guna nama blog yer. ok2!! thanks :)

Diya Edhayaa said...

okeh3.. tinkiu:)

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS said...

gune name blog???
hahahadoi...betape panjangnye name blog ku...

zureen said...

undi [ZUREEN SUKA SUSHI] !!! :)

HΛJΛЯ said...

Salam. Undian neyy buad after 23 Disember bole x ?
Coz 20 until 23 Hajar ade exam SDKA.
So, takot x bole atur mase untuk berkempen. Hajar harap sangat ubah tarikh tu yee. After 23 Disember.
Sorry permintaan Hajar ney menyusahkan.

Cik Shazie said...

'Lepak Sebentar Bersama Cik Shazie '
Hah, panjang gila nama blog saya. haha

FARIZ RAZALI said...

SEMPATI DENGAN HAJAR....

semoga berjaya semua.. ayuh berkempen!!!

jangan lupa mengundi saya..

"FARIZ RAZALI"

http://fariziliofernando.blogspot.com/

FARISUKIMI said...

jengok2 la sini eh.. =)

mirahashime said...

© MIRAHASHIME ♥

wahh..harap2 nme nie bawa tuah..jangan lupe undi nme ye.. :)

Haziq Zainal said...

oh yeahh meh berkunjung ke kedai kopi cheq. dapat free white coffee ;)

Telaga Putih said...

@Hajar : xley3..23hb lak sy ada kem..da xley on9 slama sminggu..

@Encik Azman : jgn ubah taw..plz3...huk9

Syafiq_Elf said...

Wwaahh .. Trikh undian 2 hari shj ..
Kpd yg brminat dgn crte2 korea undila blog Syafiq_Elf yea .. Good Luck 2 all .. Do The Best k .. ^_^

Azman Roslan said...

@HΛJΛЯ maaf sebab tarikh tak dapat nak tukar.. heheh.. takpe awak promote je, buat lah auto-post entri..

syuwai said...

gud luck suma yang tersenarai tu yew >.<

Rafina Mimi Zairul Murni said...

aik..tak sampai pun seminggu org nak berehat berkempen..hari tu kata seminggu..ish :)

ɐɥs+ɐɟ said...

Buat semua yg layak, slmt maju jaya saya ucapkan. Anda semua hebat-hebat belaka.
Kita cuba lakukan yg terbaik!!
"COMEL PUNYE"
hehe.. sudi la jenguk2 saya ye ;)

http://comelpunye.blogspot.com/2010/12/comel-punye-terus-mara.html

nabila faryzza said...

wahh! masuk top 50 pun dah syukur gilaa. sebab contestant sumer hebathebat. btw, blog kte "bila hati berbisik dan tangan bergerak" haha :)
goddluck utk semua

shida saje said...

owh ok nice~

HΛJΛЯ said...

Err, x bole kee ?
Hmm, x pelahh :|
kalau x dapat masok top 10 xpe lahh..
Top 50 pon Hajar dah bersyukur :|
Err, thanks :)

Azman Roslan said...

@Rafina Mimi Zairul Murni ye ke? saya kata minggu ni ada undian.. heheh

♥ nur ♥ said...

thanks..
gud luck to all =)

eyya said...

mcm mne nk msk ?

FARISUKIMI said...

esok nk UNDI...
jom pakat2 mai tmpt mngundi sini...

http://farisukimi.blogspot.com/