Senarai Undian Peringkat Kedua

Inilah masa yang ditunggu oleh anda semua. di bawah ini adalah senarai blog yang akan ke peringkat kedua.. 50 blog ini akan diundi untuk menentukan kedudukan top 10 blog baru (2010) pilihan..



Berapa jumlah undian yang diterima blog di atas? oh.. itu terpaksa di sembunyikan, heheh.. sekarang anda semua boleh lah pergi ke setiap blog di atas dan buat la apa yang patut..


Kepada tuan blog di atas, jangan lupa teruskan menarik pembaca anda untuk mengundi peringkat kedua nanti. bila tu? tunggu...



48 comments:

areteacar said...

alhamdulillah. tersenarai juga. sayang mereka yang vote areteacar! teruskan mengundi . hehe.. no.127!!

shida saje said...

alhamdullah saya tersenarai =)

Kenzo@MrConteng said...

Alhamdulillah~ blog sy tersenarai juga! Thanks! VOTE 44!! :D

Nur Edrina said...

Tahniah buat semua yang berjaya ke peringkat ke-2 ..
Good Luck yaa ! ;)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com

*dah taw dh undi blog mana .. heee~ (^^,)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

alhamdulillah blog aku lepas :)

.vna erman. said...

blog walking
http://www.vnazone.blogspot.com

mOoN said...

wahh...tahniah kepada yang berjaya...=)

Syafiq_Elf said...

Alhamdulillah ,, syukur ke hadrat Ilahi .. Terima kasih sgt2 kpd yg mngundi syafiq .. Nanti syafiq belnja korang k .. Promise ^_^"

Aty Adnan said...

aty tersenarai..
en azman, bole x aty nk bagi cadangan?
1. bilangan undi sebelum ni dikira sekali
2. org yang dah mengundi kita sebelum ni bole mengundi semula tp masih kekalkan peraturan 1 org utk 1 vote sahaja...
rasanya cara ni dikira adil & saksama..rite?

pls support A Gritos de Esperanza..mmg blog baru nk belajar..

Ain Zulaikha said...

saya dapat masuk peringkat ke 2? betul ke ni? hari tu undian makin sikit.. T_T alhamdulillah.. thanks siapa yg undi saya..

__________N.A.I.M__________ said...

lor bosannye....bape kali lagi nak mengundi ni.... top 5 terus lah...

K.I.N.A said...

alhamdulillah..masuk top 50 ni pun da rasa cukup bertuah..

Sophie Al-yahya said...

erkkk!!!! blog sy pun ade????
macam tak perchaya jeeeee.. T_T
terima kasih sgt2 pada yg undi tu.isk3.. terharu2..

♥ nur ♥ said...

alhamdulillah..belog.nur tersenarai.
terima kasih kpd pengundi =)

Suhami Ahmad said...

Alhamdulillah...Apo2 Yolah tersenarai alam top 50.....atodk shuko!!!

Rafina Mimi Zairul Murni said...

alhamdulillah syukur.. :)

SperMAtids BloG said...

alhamdulilah..
xtersenarai...

shida saje said...

tahniah sume yg tsenarai..kite bsaing scara sehat yer yay! ;)

nabila faryzza said...

alhamdulillah.
tersenarai lagi. hehe ;)

next vote, bila pulak?

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

alhamdulillah..tak sgka boleh tersenarai...=)
pe2 pn thanx pada yang undi blog liya...n tahniah pada semua yang tersenarai untuk kali kedua...gud luck k..=)

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

alhamdulillah..tak sgka boleh tersenarai...=)
pe2 pn thanx pada yang undi blog liya...n tahniah pada semua yang tersenarai untuk kali kedua...gud luck k..=)

Solihin Zubir said...

biar betik! Alhamdulillah.. Tak sangka la plak..

Blog Massna Syamsul said...

Syukur No.356 tercalon gak...hehe :)

ashraff nizam said...

alhamdulillah, terpilih gak... no 133

kay yea said...

tahniah sume~~

Telaga Putih said...

bila mula start undi peringkat kedua? jgn la lmbt2..xsmpt nk promote blog nnt..sbb nk blk kampus da..huk3

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

tocei2!!!! slmt berblogging n berkawan semua..ngee..
aku la HATI INI...DIRI INI...KEHIDUPAN INI...
@ ALFALORA!!!

kay yea said...

eh pada peserta top 50..sile la tejah ke sini ok :)

thnx yaw~

http://kisahkayyea.blogspot.com/2010/12/senarai-penuh-bpm-top-50-aku-takde.html

jgn malu2 taw~ :)

Azman Roslan said...

@Aty Adnan undian dikira dari 0 semula ye.. heheh.. tak larat nak tambah semua undian tu, demam nanti. huhu

azamutaza~ said...

eh2 xsangka lak tersenarai..
tahniah2...walaupon last skali.. alhamdulillah tersenarai jgk~ =)

Azman Roslan said...

@__________N.A.I.M__________ bosan? tekan x atas tu. heheh.. ni untuk suka-suka je, kalau tak buat vote tak best lah.

Azman Roslan said...

@nabila faryzza minggu depan.

FARIZ RAZALI said...

YA ALLAH.. ALLHAMDULLILAH... sungguh tak sangka top 50!!! ni pun dah cukup bersyukur.. apa pun i'm still learning... and thank you for all voters..!!!!!

Haziq Zainal said...

alhamdullilah ;)

hasrul hassan said...

Tahniah kepada semua ... uh nampaknya ada blog follower bangku kosong yang berjaya .. hm kena tolong promote ni .. best best ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

zureen said...

blog zureen masuk! :)

FARISUKIMI said...

la...tersenarai jgk ka...hu2.. =)

HΛJΛЯ said...

blog hajar tersenarai lahhh..
yang nombor 4 pulakkk tuhhh, weeeee ^^

jimmy jimboo said...

yay ! Alhamdulillah syukur sgt2 sbb berjaya pegi pusingan kedua . arap nti membe2 bloggers yg lain tlg support jimmy erk ? ^__^ " <3 :)

ɐɥs+ɐɟ said...

Alhamdulillah... Bersyukur sangat2..
Encik Azman Roslan, terima kasih kerana menganjurkan pertandingan seperti ini..
Buat rakan blogger yang menyokong antara satu sama lain, inilah semangat yang kita sama-sama cari dalam menempah kejayaan...
Buat pengundi semua, terima kasih sangat^^
SELAMAT MAJU JAYA buat semua..
"Agi Hidup Agi Gelaban"

ɐɥs+ɐɟ said...

http://comelpunye.blogspot.com/2010/12/tanpa-kalian-siapalah-saya.html

KiN said...

tahniah pd yg berjaya yek!!! :)

kekatu patah sayap said...

penganjur..nk tnya,susunan senarai ni,mmg yang pling bnyk undian duduk ats sekali ke? pastu yg kurg sikit duk bwh..yg kurg lagi lagi bawah n so on??

Fxysche Nas said...

Terima kaseh pihk pengnjur...
Alhamdulillah tersenarai.
walau baru 2 minggu create blog
T_T
sile berikn tunjuk ajr kwn2...

tenangsudey said...

wah menarik gak wat mcm nih.. nice one admin

PuPeL said...

tahniah semua:)

Azman Roslan said...

@kekatu patah sayap susanan bukan mengikut jumlah undian.. dibuat secara rawak.. heheh

eila said...

taniah pada y bjaye..