Senarai Penuh Blog Baru (2010) Pilihan

Akhirnya siap juga senarai penuh calon yang join kategori blog baru (2010) pilihan. terima kasih pada anda semua yang sudi join..


Sebelum tu saya minta maaf sekiranya ada antara anda yang join tapi blog tidak tersenarai. mungkin ada kesilapan yang menyebabkan saya tidak masukkan nama blog anda..


Senarai telah dibahagikan kepada 10 kumpulan:


Cara pengundian akan diberitahu kelak, jadi sementara itu anda semua boleh lihat senarai blog yang telah tercalon..


Kepada mereka yang ada join sila lihat blog anda berada di kumpulan mana. nama blog yang tersenarai di rujuk menggunakan google. 


Jika ada blog yang tersenarai dua kali dalam kumpulan berlainan, sila beritahu secepat mungkin.. tindakan segera akan di ambil..


# nak tahu cara undian? jom baca kat sini..


118 comments:

titirara said...

salam , sy cari name sy , tapi tak jumpe la . huhu

iskandarzulkarn9 said...

saya pun dah cari merata dahh..
tak jumpe lah...
adehh!!okk..sy cube lagi next time..hehehe
:-)

ayu jazari said...

yeah da jmpe..bl0g sy kt kumpulan 1..
name p0n n0 1..
cpt je jmpe :)
thanx!

Ayuni said...

salam, thanx...

YUL said...

wah, blog saya ad di pilihan 9 no 351! suke2! hehe

Syat0za said...

kesilapan? waaa~ xkan kot?? cek balik :(

http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan.html

Azman Roslan said...

@Syat0za kumpulan 8... sila tengok no 315.. heheh..

cokiedacomot said...

thank azman roslan , yeah! blog cokiedacomot tercalon :)

. are- leeya . said...

da jumpa dah no.9 thanks sangat .... good luck tuk sume

Ainnn♥ said...

heee blog ain berada di ppilihan 3. no 91.
thanks thankss :D
now ain nak BW ke semuaaaa blog hehe

Telaga Putih said...

telagaputih di kump 5..
no 197..
jemput dtg ke blog sy y bru lahir 2..
hehehe :D

mimi mn said...

dah cari tapi tak jumpa nama saya tertinggal atau tak perasan kut. boleh tolong check balik tak?

Fxysche Nas said...

Thanks
^____________^
blog baru nak menetas.
hehe

Farah Hanim said...

salam,
sy dah cari nme blog sy,tp takde pun..
huhu,myb silap dri sndri kot.. (:

areteacar said...

thank you. alhamdulillah terpilih. no 127. kumpulan 4 :)

kay yea said...

gd luck sume~ :)
tpi npe smpi 10 pilihan..byk uh .~

Siti Aisyah said...

dah jumper..
kumpulan ker 9, bloglist no 340..
mai la jenguk =)
btw, gud luck sume huhu

Muhammad Zulhaizer said...

wakakakaka.. masok gak.. pilihan 6 no. 219.. hehe.. tu pown lepas wat pengamatan yg cukup2 teliti.. cube check balik betol2.. takot terlepas pandang..

♥adliya♥ said...

liya punyer xd..huhuhu..xkan ad silap kot...
http://pelangindahadliya.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan.html

♥nurulizzatie♥ said...

yeay! saya pilihan7. thanks! tgk no 251. hehe :D

Encik Bell (beLalaNG) said...

nk join lg boleh? :)

hiro said...

jadah semua nak femes ne.

Syat0za said...

@Azman Roslanngahahah! ade rupanya.. malu2 >_< awat tulis "UIkss" mane perasan..:)) thanks btw ^_^ yeahaa~

♥ nur ♥ said...

thanks.. ^_^
nur punye pilihan 4 no.129..
yeahhh (=

Azman Roslan said...

@kay yea kena buat untuk memudahkan undian..

Azman Roslan said...

@hiro bukan nak femes, nak promote blog..

Azman Roslan said...

@♥adliya♥ sori sebab terlepas pandang.. heheh.. saya sudah masukkan dalam kumpulan 10, nombor 384.. maaf ye..

Siti Wardah said...

ada , pilihan 1 , no 6 . hehe

Amir Naufal said...

ramainye..terkejut den..den tercalon utk kumpulan 1..no 34..tx..alhmdllah..:)

syuwai skr said...

dalam kum. 9

n0. 354..<<-cantik kan ??

ahaks..tQ ^^

sudirman said...

hahaha..blog sya tak tercalon lah..adoiii...apa salah saya..hahahaaha.
http://sudirman1809.blogspot.com/

F@syira said...

tersenarai gak~ syukur..
haaa..
gudluck for all of you that have been listed..
jemput masuk ke blog sy yg x seberapa.. ;p
kalaw sudi.. follow ye.. =p
thanks sgt2 taw.. huhu..

safiah sokher said...

huhu.belog kita takde lah. tapi takpe,sume buleh dtg jengok2.hheeheh :D

safiah sokher said...

huhu.belog kita takde lah. tapi takpe,sume buleh dtg jengok2.hheeheh :D

zurazari said...

naper blog saya pun tak der eh??
kecik hati nie!!!

tunoor73 said...

salam....alamak..akak x boleh join kaa....baru tahu....boleh tak...

zurazari said...

hehehehe... da jumper da...
dlm group ke7=))

PuPeL said...

hoyeh! tersenarai!!

Suhami Ahmad said...

mintak mahap la ha...atok nak tanyo, camno nak ngundi ni yo? dah open ko lun? Atok tak sesaba nak pemes ni

Azman Roslan said...

@Suhami Ahmad sabar dulu atok.. sekarang ni masa untuk promosikan blog sendiri.. undi minggu depan.. sebab banyak ni..

shida saje said...

saya pilihan ke3 no.114
sila singgah ke blog saya =)

-Sara- said...

ermm, sy punye blog xde.. nmpk sgt xglemer! hehe :)

nyway, gud luck to semua! :)

hannafauzann said...

bahana blog pilihan malaysia ni sampai ade yang datang serang blog maki2 hamun . huhu .

~..cik PriNCEss..~ said...

xtercalOnn...dispOinted lOrr..huk3..:'(

nurfarahin wahid said...

tercalonnn !!! tapi kan ~ tapi kan ~ tapi kan ! post yg sy buat tuu sy TERdelete ! adoy ~ jadi ! acane neyy ???????????????????

iniialahaku said...

alhamdulillah..tercalon..sya ada di kumpln 2 no 48..ingat yer o 48..hehe

edi_fm32 said...

sy berada di kumpulan 1 no 25.terima kasih ye..

AiDa said...

Alhamdulillah..tersenarai di dalam kumpulan 9...nombor 335..
Bila Hidayahaida Menulis..

http://hidayahaida.blogspot.com/

Tahniah buat semua blogger yg tersenarai..;)

Mekasih tuan rumah..:)

Shey Hemsem said...

yeayy ! blog sy takde , pfft :D

Cik Tom said...

blog cik tom ade dlm list kumpulan 8 no 305..tenkiu...jom la rajin2 singgah blog cik tom baca n3 dan komen..salam kenal pada semua blog yang tersenarai ;)

http://tomatogurlslife.blogspot.com/

MOBYDICK said...

Salam..join boleh tak, blog kita www.magnetikelektronikandcomputer.blogspot.com

dibadeebut said...

tiada dlm senarai la..huhu

dibadeebut said...

tiada dlm senarai la..huhu

safiah sokher said...

Oww,boleh sendiri calon kan blog sendiri ke?

TunTeja said...

jemput singgah sini semua :)
http://dyatunteja.blogspot.com/

shahjiehan said...

jemput undi saya nnt ea... 227! shahjiehan

http://shahjiehan.blogspot.com/

caliph shuriken said...

salam semua
x smpat join ar, apa2 pun hepi BW..
jmput sggah umah sy ^^

mier_eirul said...

http://sudirman1809.blogspot.com/
kenapalah blog ni tak masuk carta yer..
cuba korang tgk blog tu..ok ape..
saya calonkan blog ni tp tak masuk pun

Fara Nadya said...

tumpang tanye..kalo mng dpt ape??

Azman Roslan said...

@Fara Nadya dapat traffik, heheh.. takde hadiah pun, ini hanya untuk suka-suka je..

Miela Tahril said...

nak tanya, ermmm boleh tak orang yang tak ada blog undi sekali????macamane? kalau ada sesiapa nak terangkan balas di blog Miela ye. terima kasih

http://miela-tahril.blogspot.com/

Ukhti [Aki] said...

jom singgah blog aki?

http://doray-aki.blogspot.com/2010/12/vote-pilihan-2-nombor-52.html

gdluck sumer!

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK u all!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Azman Roslan said...

@Miela Tahril boleh je..

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk

EykaDania said...

da nk start dah . yuhuuuu. :) sbena nyerr tak bape nk paam camne cara nk undi . . ;( tape lah . kalah menang adat pertandingan . . saya join cni bkn sbb nk menang tp niat nak cari kenalan ramai . . tp nk undi saya pon bole jugee. . :) saya numb 154 di pilihan 4 . . wish me luck . . n GOOD LUCK jugee utk para bloggers yg laen . . salam perkenalan dr eykadania. . ,

humblemOdest said...

macam mana nak join ??

cikAida said...

salam..
emm.
bole juin lg ke BPM nih?

Azman Roslan said...

@cikAida nak calonkan blog sudah tutup.. undian akan bermula esok..

wan nor fairuz wan ibrahim said...

vote me!!!!

hehehe

http://wannorfairuz.blogspot.com/

wan nor fairuz wan ibrahim said...

vote me!!! no 28

http://wannorfairuz.blogspot.com/

Mariana said...

blog saye pon xde gaks

http://diarialeesya.blogspot.com

SkEMmAtiXx said...

blog saya pn xde... T_T
http://skemmatixx.blogspot.com

~aku boy~ said...

saya takde... myb sbb blog sy 2009 punya... hik3 xpe..xpe..

EykaDania said...

da nk start dah . yuhuuuu. :) sbena nyerr tak bape nk paam camne cara nk undi . . ;( tape lah . kalah menang adat pertandingan . . saya join cni bkn sbb nk menang tp niat nak cari kenalan ramai . . tp nk undi saya pon bole jugee. . :)
numb 154 (di pilihan 4)
numb 154 (di pilihan 4)
numb 154 (di pilihan 4)
numb 154 (di pilihan 4)
numb 154 (di pilihan 4)
numb 154 (di pilihan 4)
numb 154 (di pilihan 4)
wish me luck . . n GOOD LUCK jugee utk para bloggers yg laen . . salam perkenalan dr eykadania. . ,
n welcome to my blog
http://eykadania.blogspot.com/

Aty Adnan said...
This comment has been removed by the author.
Aty Adnan said...

akhirnya jumpa!! hepinya....pilihan 7 no 270

MiD yUsMar said...

yey yey...blog sy x tercalon sbb terlambat..nawy,gud luck bloggers!!!

Miela Tahril said...

boleh sesiapa bantu miela...miela ada soalan....kalau kwan2 kita tak ada blog nak undi, boleh tak ye??? cara nye sama je ke???? maaf dan harap dibalas di blog miela ye..terima kasih ye :)

Miela Tahril said...

owh da dijawabnye..oke2 terima kasih ye :)

ヌルアイン・モハメドアリッフ said...

sy baru renew balik blog minggu lepas.. xtau plak ade wat pencalonan ni.. hmm xpe la.. xde rezeki.. anyway.. korg bley la jenguk2 blog ku......

http://einmerukawaiine.blogspot.com/

shahjiehan said...

xsabo tunggu pukul 7 pagi nih~
NO 227!
NO 227!
NO 227!

zOuL.MzMn said...

sedihnye blog aku x tercalon...
adakah ...syuuh.tanda diam punye blog dah dikategorikan blog lame?

Pyka Rahmat said...

takpe takpe takpayah letak pun blog aku. *perasan
padahal mmg takde. booo aku cepat.

mE_iRa said...

erm..xde pun..!
http://irasoulmate.blogspot.com/2010/12/bl0g-pilihan-malaysia-2010.html

iLa SaHaR said...

nape tak bole nak join ke? nak gak lah... huhuhuhuh

SYaMiLa said...

nak join gak....huhuhuhuhu

siti fatimah said...

tak de dalam senarai.. huk3

Fieza Story said...

huhuhu mcm tak der jer......hahahha

Uruchimaru @ kf said...

wah mcm ABBPBH plak..


*incik mcm ne nk join ni?

Gen2Merah said...

saya pun tak tersenarai... huhuhu... sekadar blog picisan di pinggiran.. hehe

ayucinta said...

nak jugak..alamak da trlepas ke??

Gayahspears said...

gdluck utk sume~

gayah tak join sbb masih tak layak lagi..hihihi

♥ Norule Feruz Khalid ♥ said...

wargh lmbt tau,,feruz bole follow tak,,huhu,,
nak wish gud luck kt sume blogger yer,,,

DiNaZ said...

tak tau pon ada benda nie??
dh x leh join lagik kerr??

мσyy sαм's said...

Huu blog tk tercalon , sedihnyaa , tskk tskk T___________T tkpelaa ada rezeki nxt time kot . Heee :)

Miss Yaty said...

jom kenal miss yaty dari belog sophisticated girl :)


pas tu jom undi no 272...

gudluck sume :)

Nur Husna said...

dh cari name tp xjumpa la :(
atau mmg xtercalon .. ehehe

farzana ariffin said...

gud luck guys ;)

meeya said...

Huwaa , blogg I pown takde . Haha :)
mai view .
http://iloveyousomunchies.blogspot.com
btw , goodLuck yg ade nie yeaa !

Izzati Khairunnisa said...

halorh..xd..
btw..gud luck ea yg tercalon..

http://www.izzatikhairunnisa.blogspot.com

jemput singgah2 n follow ea..jgn lpe tinggalkan tips yg membangun..('',

bosanbusan said...

ermm good idea.. viewed & voted, byknya blog yg bagus2 :)

CahayaCintaIlahi said...
This comment has been removed by the author.
CahayaCintaIlahi said...

eh ade2.. baru pasan..
nek jUling mencarik ho yeh
tq2... :))

Sembang2 wif Yuyue said...

y yuyue xder ea??? ;(

Syamimi Nazifa said...

mimiey pnye pown ta de
hurm
ta pe la
jom visit blog mimiey !!
http://syamiminazifa.blogspot.com

Syamimi Nazifa said...

mimiey pnye pown ta de
hurm
ta pe la
jom visit blog mimiey !!
http://syamiminazifa.blogspot.com

aLL foR Islam said...

salam .. x blh masuk dah ka ? kira tlmbt la nih ! huhu .. baru ja tau ..

Kairel Keflee said...

macamana nak undi nih?

Cerita Kedai Kopi. no 371~hehe

alfians7 said...

askum..blolehlah di undi tapi blog aku masti dimenagin yech..

just call me Kei said...

tak jumpa..sudah dekat 10 kali cari..adakah mataku sudah sot dek ngadap lappy terlalu lama..hehe.
sumbodi help me~

p/s:ada 2 ari je lagi, tak sabar nk tau keputusan.hihi

Si Roti Kacang said...

blog sy xde pun...isk2..

http://www.therotikacang.blogspot.com

HAW said...

first time masuk blog ni & terus follow

camner nak join contest ni ek?

Zulhud Ibrahim said...

Macam mane nak join ehh ?
ngeeee

fad*** said...
This comment has been removed by the author.
fad*** said...

How To Do That Fadz™ asal name blog aku xde ....tolong explan...aku punyer pon baru start 2010 gak....tolong!!!!!!!!

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! said...

Salam...nama sye pon x der gak...cam ner nie...sye pon start 2010 gakk

Pies DonaShi Ismail said...

nme aq xde pow..

http://www.piesganu.blogspot.com