Selesai Sudah...

Akhirnya undian telah pun selesai. tiada lagi undian akan dibuka selepas ini, ehh.. bukan nak tutup blog ni tapi undian akan dibuka semula pada bulan november dan disember tahun depan.


 



Jumlah pengunjung yang masuk ke blog ini sejak dibuat bulan lalu. sangat banyak, terharu rasanya. anda semua memang best lah.


Ok lah, jangan lupa nantikan keputusan undian peringkat kedua kategori blog baru (2010) pilihan malam ini. tepat jam 8 malam, keputusan itu akan keluar.


Sebelum tu, saya memerlukan cadangan dari anda kerana pada bulan januari sehingga oktober tahun depan blog ini akan buat segmen untuk kategori blogger pula.


Satu kategori untuk blogger akan dibuat supaya kita semua dapat berkenalan sesama sendiri. jadi anda diperlukan untuk memberi cadangan kategori blogger macam mana perlu di buat.


Kalau anda ada cadangan sila baca dan tinggalkan komen di sini.. ingat ye dalam blog tu, bukan blog ini..



12 comments:

Syafiq Rosli said...

all da best to candidate

nuRuL aZieRa said...

sy rasa perlu buat kategori blog pilihan pulak...
means... kategori blog fashion baru pilihan...
kategori blog baru sukan pilihan...

=P... juz a proposal je...=)

lynn angel said...

meriah sungguh acara pilih memilih dalam few weeks ni.. Tahniah and all the best untuk semua yang tercalon.. :)

Millomocca Danique said...

tahniah kepada semua pemenang...

yang tak berjaya cuba lagi...!!! :D

mOoN said...

all the best ya..:)

Ain Zulaikha said...

byknya trafik.. blog sy yg dekat nak setahun ni pun baru berapa je masuk T_T

My Little Diary said...

salam

wow!! traffic meningkat ye.. tahniah hehe

Telaga Putih said...

kpd y mng nnt, bkk link ni ok..sy da tau sy kalah..so sy wat award utk anda.. bkk ni taw top10 bpm!!

http://telagaputihworks.blogspot.com/2010/12/last-entry-new-sem-award-utk-top10-bpm.html

Aty Adnan said...

tahniah BPM...nk tanya, kalo jadi top 10, dapat apa ek?

Aty Adnan said...

tahniah BPM...nk tanya, kalo jadi top 10, dapat apa ek?

Azman Roslan said...

@Aty Adnan dapat ucapan tahniah je, heheh.. sori la, takde duit nak buat hadiah. lagipun benda ni aku buat untuk suka-suka dan bantu promote blog korang je..

harap anda faham..

areteacar said...

dahsyat ler! trafik blog naik btol!
lain kali, kasi lah hadiah sikit. hehehe.. :p