Keputusan Undian Blog Pilihan Malaysia 2010

Sudah tiba masanya untuk anda semua mengetahui blog manakah yang akan bergelar blog pilihan bagi setiap kategori yang dibuat.


Tapi sebelum itu mari kita imbas semula perjalanan BPM 2010 ini. terima kasih pada mereka yang telah mendaftarkan blog yang telah menjadi pilihan mereka selama ini. berikut ada lah senarai blog yang tercalon dalam undian peringkat pertama:




Setelah tamat tempoh undian peringkat pertama, hanya 5 blog yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua. senarai blog yang layak itu adalah seperti berikut:




Sekarang mari kita keputusan undian peringkat kedua. adakah blog pilihan anda yang memegang gelaran tersebut? nak tahu? keputusan bagi setiap kategori adalah:



Blog Lawak Pilihan - TUBELAWAK.BLOGSPOT

Blog Tutorial Pilihan - Mari bina blog

Blog Blog Personal Isteri Pilihan - Cik Nadia Bayu

Blog Personal Wanita Pilihan - Irine Nadia Marcello

Blog Personal Suami Pilihan - Ben Ashaari

Blog Personal Lelaki Pilihan - Aizul | Marcello


    Tahniah pada tuan punya blog tersebut.. ini adalah hasil undian dari peminat blog anda. blog yang lain jangan bersedih kerana blog anda juga bagus. jadi apa lagi, sila pergi ke blog tersebut dan ucapkan tahniah..




    p/s - Kepada tuan punya blog-blog baru jangan lupa satu kategori untuk anda akan dibuat esok pagi, nantikan ye..


    48 comments:

    lalailusi said...

    tahniah kepada semua pemenang..
    terutama kepada anak2 marcello...x sia2 abang die buat promo vote..:)

    Citarasa Rinduan said...

    tahniah..

    nanti ayu terjah blog yang menang yer..
    salam perkenalan untuk yang menang..

    Love hurt aeNnn said...

    tahniah. :)

    Nur Azila Ismail said...

    tahniah2 . semua mmg layak

    DaHLia said...

    tahniah pada yang menang...

    terutamanya blog yg DJ familiar tubelawak sbb dia pun kaki BW

    dan juga blog Neslo Ais @ Maribinablog sebab dianyer tutorial memang besh!

    wannurfazrini said...

    tahniah , mereka mmg layak !

    aisyah norzilan said...

    yeah!!adik bradik marcellow menang!!suka3,,,
    congrate yg lain,..

    Attoae said...

    congrate semua yg tersenarai...
    yg menang, thumbs k...
    keeps on bloggim.. ;)

    aisya zainal said...

    yang menang dapat apa?aku tak paham..

    relevan said...

    Tak ada hadiah ke?..kalu tak ada hadiah,sebelum membuat undian ini cuba lah cari sponser dulu..baru lagi bersemangat..

    aisya zainal said...

    setuju dengan relevan

    Luffy said...

    tahniah dekat blog2 yang menjadi pilihan malaysia tu..huhu..

    Solihin Zubir said...

    alaaa.. realiti konspirasi kalah..
    nway.. congrats kpd semua pemenang! :D

    Nescafe ais said...

    Tahniah kepada para pemenang. Kepada yang kurang bernasib baik, anda sebenarnya tidak kalah kerana blog anda juga tetap blog yang terbaik.

    Terima kasih yang tidak terhingga kepada sesiapa yang telah mencalonkan blog aku dan sekali lagi ucapan terima kasih kepada para pengundi yang sudi mengundi blog aku yer.

    Akhir kata, terima kasih, terima kasih dan terima kasih.

    p/s: Tahniah juga buat Azman Roslan kerana telah berjaya menganjurkan contest yang menarik ini. Terbaik bro.

    Nur Edrina said...

    tahniah kepada semua pemenang .. ;D

    Nur Edrina said...

    tahniah kepada semua pemenang .. ;D

    Syhda said...

    congrates to all winner <3

    Arina Insyirah said...

    waaa...tahniah sume =)

    Hawa sTiLL sTudenT said...

    congrats to all..
    teruskan jdik yg terbaik, keyh?

    SyahmiFikri said...

    tahniah2.. bila la nak join semua nie kannn.. hahaha

    Azman Roslan said...

    @relevan benda buat on the spot. heheh.. bro nak sponsor tahun depan tak?

    Azman Roslan said...

    @Nescafe ais jangan cakap contest, heheh.. cakap lah sukaneka.. heheh

    sudirman said...

    tahniah kepada yg menang..bila pula tiba saat blog aku bertanding..hahah..kena banyak belajar lagi nie..

    relevan said...

    * Nanti gua turun ..kita carik sponser ..bila gua ada urusan kat tempat lu nanti gua helo lu..oke..

    Azman Roslan said...

    @relevan ok, no hal..

    iEra naDira said...

    diorang semua memang layak menang. ^__^

    KiN said...

    wooo...sume hebat2 belaka!!!

    ✿ CikCimi said...

    wahh~
    congratz!

    comOt.. said...

    tahniah wat sume pmnang...!

    ~NySz~ said...

    tahniah3 pada sua yg mng..
    rase2 blog den bleh dikategori bru x? haha~

    haszuraidah ishak said...

    wahh..tahniah buat yang menang..tahniah juga kepada calon2 yg tersenarai..

    New entri :Maila Vote Saya..^_*

    misz FaTiN said...

    tahniah kpd mereka yg dpt vote byk..
    tahniah juga kpd adik beradik 2,, abg die punya promotion mmg t'baek la..hehe.. ^_^

    Tomato Gurl's Life said...

    tahniah kepada pemenang..blog korang memang best..

    E.d.Y said...

    untuk undian akan datang, sy suggest xbuat undian macam tu lg...suruh setiap blog hantar satu nama blog yg dieorg nak vote kat bahagian comment...

    undian lepas aku dapat detect penipuan...malas nak kecoh...lg2 pemenang2 tu...aku ada print screen pasal penipuan dieorg, malas nak hebahkan...tu je nak cakap...tq

    Shaza Najwa said...

    congrats to all winner...

    mera zati M.z said...

    tahniah kepada semua yang menang & yang tercalon jugak..
    memang terbaik :)
    keep blogging~ ^^

    SURACHET said...

    Tahniah kepada para pemeneang dan bagi yang tidak berjaya , teruskan usaha anda kerana usaha tangga kejayaan (:

    Taib Idzomuddin Mohamed said...

    congrate!!

    sufian.ghaffar said...

    Tahniah kat sumer huhuhu

    zey said...

    tahniah kepada yang menang!

    Azman Roslan said...

    @E.d.Y akan dipertimbangkan..

    d_LA said...

    OPS DAH ADE PEMENANG KER..HEHE..LAMBATLA DLA NI..TAHNIAH LA, YG KALAH JGN SEDIH2, SUME TERBAEKKKK...

    azzey said...

    Azman Roslan: tahniah kpd yg menang!

    Kalamhati said...

    Tahniah kepada semua pemenang..=)..dan tahniah utk penganjurnya En Azman..memang mantop!

    THE RADIANCE OF GEM said...

    tahniah kp pemenang :)
    we will support u all :)

    ~..cik PriNCEss..~ said...

    CongratulatiOn pd yg tersenarai sebagai pemenang!!!

    Huszaini said...

    tahniah kepada semua pemenang!

    sudirman said...

    tahniah kepada pemenang..jom follow my blog http://sudirman1809.blogspot.com