Feedback Diperlukan!

Kepada tuan punya blog yang telah tersenarai dalam undian dalam kategori yang telah dan sedang berlangsung sekarang ini, feedback dari anda diperlukan.


Feedback macam mana? anda perlu membuat satu entri yang menceritakan apa perubahan pada blog anda setelah menyertai undian dalam BPM ini. 


Contohnya, perubahan dari segi traffik blog, jumlah follower dan berbagai lagilah yang anda rasa ianya disebabkan oleh BPM.


Sila tinggalkan link entri tersebut dalam ruangan komen di bawah. 


Feedback tersebut diperlukan untuk melihat sama ada BPM membantu blog anda atau tidak. harap anda boleh buat entri itu ye..




41 comments:

Ayuni said...

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/bpm-feedback.html

Ain Zulaikha said...

orite...

Edrina Zulkafli said...

semua yang terlibat dulu2 pon kena buat jgak yea ?? okey .. ! =)

:: Kak Yong =) said...

Done!
http://blogshaishu.blogspot.com/2010/12/feedback-for-bpm.html

Farzana :3 said...

sudah siap ;)

http://sayasukaoreo.blogspot.com/2010/12/undian-peringkat-kedua.html

shino said...

Salam. . .
Seronok join BPM!!
Terus Mara!!
http://comelpunye.blogspot.com/2010/12/bpm-make-me-happy.html

Ain Zulaikha said...

oredy finis

http://ainzulaikhas.blogspot.com/2010/12/feedback-bpm-katanya.html

:D

rafina mimi abdullah said...

entry siap..!! hehe :)

http://rafinamimi.blogspot.com/2010/12/feedback-bpm-2010.html

Diya Edhayaa said...

beres! hehe...

http://diyaedhayaa.blogspot.com/2010/12/terima-kasih-bpm.html

Shida Radzuan said...

akan menyusur =)

Aty Adnan said...

aty dh bg feedback + kempen!
http://ashqiara.blogspot.com/2010/12/feedback-sila-vote-lagi.html

Cik tikah said...

ok ABG AZMAN. siap!! sila singgah. hehe..

http://banyaktehkereta.blogspot.com/2010/12/feedback-diperlukan.html

Azzam Mutaza said...

dh buat dh.. =)
http://azamutaza.blogspot.com/2010/12/feed-back-bpm.html

. said...

http://nedie92.blogspot.com/2010/12/sejak-aku-tersenarai-dalam-blog-pilihan.html

Telaga Putih said...

sini sy punya!

http://telagaputihworks.blogspot.com/2010/12/bpm-feedback.html

nabila faryzza said...

dah siap! nahh! hehe :)
http://faryzzatheturquoiselover.blogspot.com/2010/12/advantage-join-blog-baru-2010-pilihan.html

rafina mimi abdullah said...

encik azman..sila ke entry saya..ada sesuatu di sana yang buat saya keliru dan berfikir sebentar :)

BUDAK TINGGI said...

http://pelangindahadliya.blogspot.com/2010/12/creadit-to-bpm.html

♥ nur zaa ♥ said...

http://diaryhati-nur.blogspot.com/2010/12/kerana-awak-bpm.html

Haziq Zainal said...

done!

http://haziqz.blogspot.com/2010/12/perubahan-drastik.html

Wana ~ said...

Salam .
Datang sini utk hntr homework. hehe.
Entri dh siap! =)
http://marimenconteng.blogspot.com/2010/12/apa-yang-berubah.html

Farisukimi Photography said...

sorry la lmbt, dok kg susah ckit on9
hahaha..

http://farisukimi.blogspot.com/2010/12/feed-back-4-bpm.html

Shakina Farhan said...

esok saya akan buat entri ye..tapi just nak share feedback dari sorang kawan blogger jugak..dia tlg feedback plak utk blog Journey of Bride-2-Be to 11.11.11 dulu dari kina sebelum kina tahu kena buat feedback..siap ada link ke BPM tau..must see!

http://blueopalz.blogspot.com/2010/12/promote-untuk-shakina-farhan.html

Eddy Ahmad said...

http://salam1malay.blogspot.com/2010/12/undi-umar-tuk-bpm-2010.html

link psl kempen ke huhuu...

Kenzo@MrConteng said...

BPM Feedback! - http://inspirasiconteng.blogspot.com/2010/12/bpm-feedback.html

Unknown said...

Feedback

http://blogmassnasyamsul.blogspot.com/2010/12/blog-pilihan-malaysia-feedback-nuffnang.html

Shakina Farhan said...

http://our-wedding-journal.blogspot.com/2010/12/pengumuman-penting-top-50-bpm-follower.html

Solihin Zubir said...

lepas tamat undian peringkat kedua, baru aku buat.. ok x bro? baru nmpk samada lbey berkesan ke x.. boleh eh?

Azman Roslan said...

@Dy cullen bukan la, heheh.. sila tengok entri orang lain..

Azman Roslan said...

@Solihin Zubir boleh je, heheh..

Unknown said...

Nak wat gak feedback

http://miszsheyla.blogspot.com/2010/12/feedback-for-bpm.html

Shida Radzuan said...

feedback : http://duniakushida.blogspot.com/2010/12/vote-shida-jika-suka-blog-shida-untuk.html

♥NuR SyAFiQah♥ said...

http://pcar19.blogspot.com/2010/12/feedback-bpm.html

sy buat jugak!!

mirahashime said...

feedbAck + kempen :)

http://mirahashime.blogspot.com/2010/12/kalau-malaysia-bolehmirahashime-pown.html

hudhud said...

simple je hehehe

http://hudhudpunyablog.blogspot.com/2010/12/apa-i-dapat-dengan-blog-pilihan.html

tualangshoney said...

mcmne nk masuk ni?
http://menyelusurikhazanah.blogspot.com/

Sophie Al-Yahya said...

sy dah buat. sorry lambat sikit sebab pergi bercuti.

http://sophiealyahya.blogspot.com/2010/12/feedback-untuk-bpm.html

Azman Roslan said...

@tualangshoney sila baca kat atas, atau lihat entri orang lain yang sudah siap tu ye.. heheh

Syafiq_Elf said...

Azman :
Assalamualaikum Abg Azman ..
Nie feedback syafiq_Elf .. Syafiq rse syafiq org terakhir yang buat feedback nie (T_T) .. http://syafiq-harddance94.blogspot.com/2010/12/feedback-blog-pilihan-malaysia.html

Bashtiah said...

helo helo...
Sorry feedback Bashtiah paling lambat sebenarnya. Ini dia :)

http://bashtiahwrites.blogspot.com/2010/12/bpm-feedback.html

NAS said...

terlewat buat feedback tp tetap nak buat... ^_^

http://atiqahabsamad.blogspot.com/2010/12/feedback-diperlukan-bpm.html