Undian Pertama Bermula..

Terima kasih kerana sudi menanti untuk undian ni. anda sudah bersedia? kalau macam tu jom.. ehh, nanti dulu bagi mereka yang baru masuk dan tahu blog ni. anda tahu ke nak undi blog mana? hahah.. tak tahu?



Baca dulu senarai penuh untuk undian peringkat pertama ni. baca jangan tak baca..


Macam mana dah tengok senarai tu. terima kasih, heheh.. ok lah untuk tidak membuang masa lagi anda boleh mengundi sekarang. tempoh sehingga jam 8 pagi 30 november (selasa).. anda boleh mengundi di:


Undian Peringkat Pertama
(SUDAH TUTUP!!)



17 comments:

Fitrah Adnan said...

Macam mana nak undi?? dekat mana ye??

Lelord said...

aah kan...nak klik mana lak ni

Alex77 said...

Kepada Tuan Admin,, "Free Download Solution" boleh menyertai ke tidak undian ini? > www.alex-virtualworld.tk
More About : | Software With Key | Crack Patch Keygen | Hacking Tools | Infomation And Tips/Trik | More About Computing Software |

d_tieah said...

Bagitaulah camna nak undi..
Dlm setiap kategori tu kena pilih brape blog?

d_tieah said...

Cara mengundi tu kenalah ajar ek..

nur said...

yela.. camne nak undi blog pilihan hati ni
ALL IN ONE

nEa FleriDa / nIL said...

nk undi cmne ni?

Azman Roslan said...

harap semua dah tahu macam mana nak undi ye.. anda undi la sesuka hati..

░♥si lampu neon♥░ said...

ADOI, MELEPAS AKU NAK MASUK T____________T

eelobor said...

hahaha, mcm mana blog aku pun boleh tersenarai nih. nie baru kali pertama aku jengah ke sini

ahsfantasy24 said...

mcm best jep..hehe

sabrina azhar95 said...

gud luck---kpd yg t'senarai...

~aSHa~ said...

ermm camne cara...
tak sabar nak undi kawan sendiri ni..

Mohd Azrin said...

Mula-mula baca ingat blog pilihan calon suami/ isteri rupanya tersalah baca. Blog pilihan suami/ isteri :-) Kepada yang dicalon goodluck

echah mashuri said...

ajar la nk mgundi cmne..xsabar nk undi cik tom neh..ahha

seribahasa.com said...

baru dengar pasal BPM ni..terlepas peluang nak mengundi kalau gini.

Azman Roslan said...

@echah mashuri tekan link undian peringkat pertama.. pastu undi la.. heheh