Senarai Undian Peringkat Pertama

Terima kasih pada anda yang telah menyertai dan mendaftarkan blog pilihan anda. dibawah ini adalah senarai penuh bagi setiap kategori yang mana telah dipilih..


Blog Personal Lelaki Pilihan


Blog Personal Suami Pilihan
Blog Personal Wanita Pilihan 
1. Chokilala Riang
2. ANaSTaSyeA : Kisah Disebalik Kanta Coklat
3. Hana Love Nest
4. Irine Nadia Marcello
5. GaDiS KaMPuNg SePaRa BaNDaR
6. c e k m e t
7. My Little Diary
8. Gugurl
9. Fatin Liyana
10. بسم الله الرحمن الرحيم 
11. Semekar Kasih
12. intanurulfateha.com
13. Hanis Zalikha
14. ASAM:GARAM:GULA
15. Ailyl Rozanna
16. WeLCome to JOm MEmbeBEL
17. KERAK NASI
18. !TOMATO GURL'S LIFE!
19. Mencari Cahaya
20. Ardini Humaira
21. otak ketat
22. belog bena
23. LIFE 101
24. Dunia Sebelah Zara
25. Raracandyfloss
26. d_hatie
27. sepet
28. KATA KILA
29. DaHLia's JouRNaL ™ | Blogging is a way of Experimenting
30. cik epal
31. ˙·٠• mia suka berangan™ •٠·˙
32. mE N EvERytHiNg ab0out mE
33. mE.. i.. mysELf
34. Pinky Girl Talk
35. Istana Cinta 'Adin-Mia'
36. Liyana Lunia.


Blog Personal Isteri Pilihan 


Blog Tutorial Pilihan 


Blog Lawak Pilihan 


Tahniah pada blog yang telah tersenarai. macam mana? tak sabar nak mengundi? sabar dulu sebab bukan sekarang anda boleh mengundi. sekarang ni anda berkenalan dulu dengan blog yang tersenarai di atas. baca satu-satu.


Mana tahu kut-kut ada blog yang belum pernah baca? ok lah, tarikh untuk undian peringkat pertama akan dibuka pada jam 10 malam 26 november (jumaat) sehingga jam 8 pagi  30 november (selasa)


5 blog yang paling banyak dapat undian akan layak ke peringkat kedua. jadi apa lagi.. buat la promosi.. heheh..

141 comments:

Tomato Gurl's Life said...

sori terlepas pandang...huhu..thanks pada yang calon blog cik tom esp belalang dan tieah..sori kalau xsebut nama org lain yg undi jgk(ada ker?hehe)..ni pun cik tom tau dr jejak yg diorang tgl di blog..

eqbalzack said...

wahhh....ada juga pencalonan...tq semua...

diana said...

mcam anugerah berita harian eik??
hehehhe..

BEN ASHAARI said...

terima kasih pada yang sudi calonkan aku.. hukhuk

Pinky Pixie said...

boleh terselit juga kat sini. hekhek

thanx gugurl yg sudi calonkan Pinky Girl Talk..

Boloque said...

camner nak join percalonan?

Faizal Fredley said...

walaupun x tersenarai aku tetap nak mengundi..cehhh..jom undi ramai2...dah terbayang b=nih nak undi sape..

Puteri Iqa Izyan said...

wow3..sume blog hebat2.. huhu :P

tak sabar nak undi nih ;D

Citarasa Rinduan said...

hah...
hah

aku kah itu...
terima kasih yer yang sudi calon blog ku itu....


PS berlari-lari sampai terhantuk, adeh....tak sangka nie...TQ

sarah-najwan said...

tq pd tuan blog yg buat mende nih..tq pada amy yg calonkn akak..kita suka2 dlm anugerah ini kan..meriahkn suasana blogging..

..hizamirahim.. said...

wow.
really ?
tak sangka boleh tercalon pulak.
adeh.
T.T

alieff said...

wah! tercalon ker?
thanks pada yang sudi calonkan.
jom undi! bikin meriah ini blog~

hehe (^_^)

hasrul hassan said...

Salam .. terima kasih kepada yang mencalonkan blog bangku kosong esp kepada asam.garam.gula :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

.:DUNIA PATIK:. pon tersenarai...yipiiiii!!!!!

hasrul hassan said...

Salam .. harap2 ada yang sudi nak sumbangkan sesuatu ... macam tiket adiah ke, piala ke... apa2 yang patut... design ke .. wodget ke .. :)

sekadar mencadangkan jer.

hans said...

terima kasih yang sudi calonkan blog ku

AiDa AzRyN said...

Whoa! thanx to abg eq,sbb sudi calonkan gugurl..

Siti said...

tahniah pada semua yg tercalon! :)

nursarah puteri biru said...

huahua.. nak undi. nak undi!

EDDIE YUSTIN said...

Terima kasih yang mencalonkan borakkosong

Zaer!! said...

wah!! Tercalon! Amin.Berpeluang lagi ni.;p

KodetGuide.Blogspot.com said...

Alhamdulillah , blog aku tersenarai , undi la kalau anda rasa blog Kodet best!

Mr. Azman @ Kreuger said...

Walaweii... series terharu giler. macam tercalon dalam oscar.

ChiLaBaey's Spot said...

Kelakar2... Blog aku pun tersenarai dalam kategori tu... Uisshhh geli pulak hati.. Ramai lagi yang layak ni... :)

Thanks alot kepada yang mencalonkan...

Dauspozi said...

Ehh.. Aku tercalon?... x pernah tau pasal mende ni... Thanks sape yg calonkan aku ye... =)

Azman Roslan said...

@hasrul hassan kalau ada yang sudi sila la..

Umie a'iesya said...

eh..eh.,.ade jugak ye...tq pada yg mencalon..
anywez gud luck for all blogger!
;-)

Teruna Suci said...

wah! aku puna de jgak, sape admin ni ye? hehe nk berkenalan jgak :P

eMMe said...

bro Azman,
kalo tak tgk blog chilabaey (bro muz) mmg tak tau la me pun antara yg tercalon, makaseh yg calonkan me, gud luck all blogger yg terpilih~

Khumaera Ismail said...

erk--
terkezut + terharu..
ta sangke ade my name kat situ~!!!!
jom blogwalking.. =)
salam kenal sume..muuah..

MISS LIBRARIAN

*Miss Geli^ said...

Tetiba nama ahkak tercalon...

sapa calonkan ye?
terima kasih bebanyak...

azzey said...

Terima kasih kpd yg sudi mencalonkan......tahniah juga kpd semua yg tercalon...

♥[tahirah]♥ said...

Bile nak undi ni HAHA
Jom spotcheck blog Otai2~ sekalian..

kata kila said...

maaf lah baru dapat on.ointernet buat hal.arghhhh.mekasih ye sape calonkan kata kila tu .:P

cerkLeng said...

macam mana nak undi ni? ha ha ?

wannurfazrini said...

mcm mana nak terseli kat sini ? hahaha

cik EPAL said...

eh! eh! ada pulak tercalon kat sini. terima kasih/ mekaseh. tapi salah link lah. macam mana orang nak undi ni. nanti undi tak masuk. haha

ni link betul.

http://cikepal06.blogspot.com/


.. cik epal ..

Nanti link dah betul, saya promosi. huehuehue

Zala Wajik said...

congratz semua yang tercalon! tak sabar nak undi ni. hoho

Nurul Huda Rahim said...

eh no. 21 blog personal wanita pilihan tuh mcm kenal la. best tu blog tu. berilmiah habes. kah kah kah. patut tetbe ramai follow wlpn tade entri baru. TERIMA KASIH KPD YG MENCALONKAN. JASA ANDA SGT DIHARGAI. KPD MAK ABAH, TERIMA KASIH KERANA MELAHIRKAN SY KE DUNIA INI. lol. mcm dah menang anugerah shout award. haha. baik aku blah skang sblm ramai org menyampah. thanks!

hannafauzann said...

:D

cikpia said...

tahniah buat semua yang tercalon...... tak sabar nyer nak mengundi!!!!

d_LA said...

wahhh...sume hebat2..tahniah sume :)

ciK mOt ©™ said...

bila undian nak dibuka ni...tak sabar nak mengundi ni...hehehe

Cromirama said...

blog hiburan tarak ka?

intanurulfateha said...

errr segannye
cmne leh tercalon neh
kekkekkee

btw, thank you so much :')

y@n@ M!B said...

hoh! tercalon juge ye..thanks kepada yang mencalonkan...hinsff hinsff~ ^_^

hamzah ian said...

gua pun ada jugak??? wah wah wah

Hernee Nazir said...

thanks to edy yg nominate blog picisan sy..

gud luck utk smua :)

AlpocodelaCruz said...

ape kes blog kereta mayat kategori lawak?

lawak ke?

Fatul Akrul Ramli said...

wah.. ada jugak.. ngeh ngeh..

Azman Roslan said...

@Cromirama tahun depan aku buat ye..

Azman Roslan said...

@AlpocodelaCruz sori la, diorang yang pilih..

apih el nino said...

tercalon juga di situ. terima kasih kepada yang mencalon. selamat berjaya kepada semua calon di atas dan calon SPM. hahaha. peace !

ila haron said...

pergghh...aku xcaya!!!!

ranking no 16 Blog Personal Wanita Pilihan

VOTE!!!!!

jom datang blog aku!!!!!

hannafauzann said...

thank you kpd blogger yang calonkan saya untuk blog tutorial pilihan . suka gila ni . hehe

mia said...

hehehee..huwaaa..kelip mata lapablas kali bile tgk blog tersenarai..tq3

gud luck pd smua yg tercalon...

d_tieah said...

Tercalon jugak..
Huhu..

http://dhatieku.blogspot.com/2010/11/blog-pilihan-malaysia-2010.html

Nur Misnan said...

salam tahniah untuk semua yang tercalon..

all d best semua.. korang memang bagus2

tiefazatie said...

aik??ada juga ifa nie...tq la pada alieff yg calonkn ifa..tp..pelik la..ifa punya blog nie lawak ke??isk2..cam salah je nie..haha...xpe la..neway tq..=)

ardinihumaira said...

haaa....
sape calonkan blog dni??? :') terkezzzuuut nieh.. adeih tak sangka.


syukran jaziiilan trimasss thanks toceiii terima kasih kepada yang telah mencalonkan blog merapu dni. sobs sobss...


oh dni bermimpikah??

Azman Roslan said...

@ardinihumaira ini bukan mimpi.. ini kenyataan. heheh

Belalang Hijau said...

err...tak sangka blog belalang terlekat jugak...terima kasih pada sape yg calon tuh...

rasenyer kembarku yang telah mencalonkan diriku ini...huhuhu

Kujie said...

Salam - ehhh....sapa calonkan Kak Jie...meh habaQ nak tium² skit!

Tiba² nampak referrer dari sini, ingat apalah kesnya...rupanya ada majlis anugerah gilang gemilang terbilang.

Terimakasih ye

Ellen said...

OMG..mimpikah ni..ada gak yang mencalonkan blog tak ada pa2 di sini..trima kasih byk2..cuma Tuhan saja mampu membalasnya kerana ellen tak mampu untuk membalasnya,.TQ..tercalon pusingan 1 pun sudah cukup baik kan...macam anuegarah berita harian plak...
Tahniah untuk penganjur ni...hehe

BENA said...

time kaseh pade sape yang calon kan bena . ecececece . heeeeeee~

Zulfahmi Abidin said...

fuyo..bestnyer kalau blog tersenarai.^_^.. aku pon makin bersemangat nak main blog mcm nie.hehehe.aku rase aku dah tawu nk vote sape.^_^

Zabid9897 said...

Nanti Kita buat REUNION nak...!!!!!

suffer8zine said...

fuhhhh! ade blog den! sape yg calonkan mmg terbaek la, naz! thnx!

Terkini : Burger Daging Ular

Edriena Hazelina said...

@hasrul hassan

saye suke idea awak.
sayangnye blog saye pon tercalon.
kalau tak, saye boleh la menyumbang ckit pape yang penganjur nak.
saye kalau bab sponsor nie memang suke sangat. :)

e.l.i.z.@ said...

wahh! tak tau sape yg calonkan..tp sgt² la terharu..tQ tQ tQ

Edriena Hazelina said...

@hasrul hassan

saye suke idea awak.
sayangnye blog saye pon tercalon.
kalau tak, saye boleh la menyumbang ckit pape yang penganjur nak.
saye kalau bab sponsor nie memang suke sangat. :)

cikgu isza said...

salam,
terharu pula rasanya bila tetiba nama blog tercalon..
itu pun sedar bila tengok ada refferals dari sini..

nampaknya mak dara bersaing dengan blog anak-anak dara yang comel lote dan femes-femes gituuu..
:)

NeidIyra said...

mane name Aku & Dia nih,,,
hehe
gurau jep.. xtau nk ngudi cmne..

Abang Suara said...

ops! suarapeople jadi artis? wahhh artis? wahhhhh hahahaha vote yaaa..thanks sapa2 yang da calon kan..sayang ko org...comolot sikit! muah3

Wan Ahmad Nabil said...

alaa, saya nak jugak di calonkan. hek hek. ;p

Faiz Tapit said...

BLOG AKU BUKAN BLOG BAPAK KAU
tercalon jugak aku?

har3

Nobita Sensei said...

Lagi best kalau ade kategori Blog Baru Pilihan.

Greenlava said...

Terimakasih pada yang calonkan dan yang akan mengundi Blogger Sentral

shah87 said...

blog lawak aku x calon ker??
hehehehe..

Azman Roslan said...

@Kujie takde anugerah pun.. suka-suka je..

Cikgu Fikri said...

Wah...
cemerlang lah kpd siapa yg trcalon...
Goodluck semua..

psst: taun dpn ader lg x anugrah cmni?
hehehhhe....

nabil_potter said...

tahniah kepada yang tercalon!!!!

✿ CikCimi said...

congratz buat semua yang tercalon.
:)
semua pon blog best best.

lassiegewdix said...

wah .
mereka memang layak :)

ahfat said...

good luck geng !

http://rajacopypaste.blogspot.com/

syuE said...

blogger pemes..bila la nak merasa dalam senarai tu semua ye? HAHA!

M I A J A M A L U D D I N said...

nak voteeee!!!! yeah yeah. nak vote!!

Iza said...

Salam...

Wahh byk blog yg aku suka tercalon ni.....
Tahniah pada semua yg tercalon..

Norhayati Rostam said...

Ya Allahu Akbar.
Biar betul?
Macam tak percaya je.
Tau2 je ada orang wish congrates.
Terima kasih kepada yang mencalonkan blog بسم الله الرحمن الرحيم

MuJE said...

wah, dah ade Anugerah Blog Popular ke plak ni? haha... dah vote!

tehr said...

tabik spring hamba beri
kepada pencetus idea ini
sengih hamba tunjuk gigi
dari pagi hingga ke pagi

idea hebat dan menghiburkan
tahniah

cekmet said...

aku blur
ta tau pape
t terimakasih pd yg calonkan cekmet
auuu

Faizal Fredley said...

SEMUA HEBAT2..PENING...

Mat Gebu said...

Salam semua dari DTS-Mat Gebu berterima kasih pada yang mencalon kan DTS juga yg mengundi...

Melz said...

Good luck guys :)

Majulah blog untuk negara hehe

myravea said...

Wahh..all da best kepada yang tercalon yek!!Good luck! *winkwink

nur said...

isk.. bila masa ada ni?.. terlepas pandnag.. apa pun gudlak to all.(walaupun x tersenarai)
ALL IN ONE

haszuraidah ishak said...

wahhh..tahniah buat yang tercalon..all the best utk semua..

kira-chan said...

sue anna joe xde? i think she is very inspirational woman in malaysia :)

dan 1 lagi. blog plg sy suka baca, the other khairul. kalau xde mmg rugi sbb blog dia best. cursing malay jgn ckp ah. blog dia mmg tiptop, x perlu baca surat khabar. baca aje blog dia hihi :)

Nana Liyana said...

hoyehh zaer tcalon gak ke ?? gud2 !

Nescafe ais said...

Salam. Baru tahu pasal benda ni. Blog aku pun ada jugak. Terima kasih pada yang calonkan dan vote blog aku. Menang award nanti aku belanja neskepi ais tak mau ais satu..

Nescafe ais said...

Tu pun kalau menang la.Kalau sipi-sipi pun aku belanja jugak..LOL.

yahaya said...

terima kasih pada yg mencalunkan blog saya..

caliph shuriken said...

1st time tgk list cmni..
gud luck semua ^^

Faizal n Fashitah said...

Gudluck laa semua yang terpilih XD

crayon said...

owh.. blog aku pun ada jugak.. hahaha tima kasih ya! auwwww :* muah kanan muah kiri

Zool Blogger said...

blog aku takde..
takpe lah..sedar dirini...


ZooL

cik Nemo said...

penilaian berdasarkan hape?? :P

Azman Roslan said...

@cik Nemo takde penilaian pun.. benda ni hanya suka-suka je..

abe long said...

banyak tol blog2 yg ceq tatau...
nih kire chance la bleh terjah2...

good idea lah wat anugerah mcm ni

abe long said...

nak calon kn lg blog xleh dh ke

Nisa Ferreira said...

:-O

Sumijelly said...

errkk....Tak sangak blog sumi pun ada.......
alahai.terima kasih pada siapa yang sudi mencalonkan sumi...
terima kaish bebanyak....huhuhu

http://sumijelly.com

zOuL.MzMn said...

what can i say??...

THANKS TO ALL FOR VOTING ME..

singgah2 lah slalu kat blog zoul..

salam

missterebozudotdot said...

nape blog k.D tak dak dalam list..klu aku tensen keje aku curik baca blog dia...

http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/

click n read it!!

Izz Latif said...

~wahhh~
besh nyer....
(^_~)

che fara a.k.a fanadz said...

nak mencalonkan bolehkah?huhu.

ni dia:
http://funny-profiles-story.blogspot.com/

© bLurr said...

the other khairul tak masuk list kah?

Ummi Hanie said...

ohh..rase nk pingsan tercalon...x_x

terima kasih semua ! :)

Izz Latif said...

~erm~
yg Izz selalu tgk, justKhai n redmummu, sepet.....
(^^)
goodLuck!!!

www.izzlatif.blogspot.com

Fitrihadi said...

semua blog gempak2 ar..cayalah!!!! :)

adottbusuk said...

kenapa kereta mayat masuk kategori blog lawak? blog beliau bukan blog lawak an? 0_o

kakchik said...

Assalamualaikum.
Terima kasih banyak sebab senaraikan juga blog Keluargaku Sayang walaupun blog biasa-biasa saja.
Kakchik sebenarnya tidak tahu pun ada pertandingan sebegini malah blog ini pun kakchik secara tak sengaja masuk selepas membaca mengenainya di blog seorang teman blogger.
Semoga yang layak akan menang dan menjadi contoh teladan kepada yang lain-lain.
Wassalam.

Pala Maldini said...

macamana nak undi ?

missmuet10 said...

undilah beautifulnara!!!bez giler dya nyer blog..huhu

Aimi Nadhrah. said...

hahaa. looks like fun :D

Ayeem Jemain said...

nak sangat tahu sapa yang calonkan blog ayeemayam. anyway thanks lah ye! :D

kozumi_ro said...

wah x sangka tercalon^^mekacih

http://kozumiro.blogspot.com/2010/11/blog-terbaik-malaysia-2010-budak-nakal.html

relevan said...

guana nak mengundi ni?..

Gadis Kampung said...

tima aksih pad yg sudi calonkan nama design art's gadis kampung...rasa terharu sangat....tima kasih banyak2...

Sasa Al-Sharif said...

ahaha.. baru perasan benda ni. cek dari nuff referer.. neway AKU is AKU bukanlah blog tutorial sangat pun cuma blog fotografi berkongsikan apa yg patut bila kwn bertanya.. tapi blog sunyi mcm aku termasuk? hehe

Azman Roslan said...

@relevan klik link undian peringkat pertama dan undi..

a n a s t a s y e a said...

Baru je balik dr kampung and tahu pasal pencalonan ini. Thanks ye sbb calonkan anastasyea. =)

akuanakpahang (AAP) said...

Terima kasih byk2 yang sudi mencalonkan blog saya sebagai calon Blog Personal Suami Pilihan.
Jom Jalan-jalan ke akuanakpahang "Tak kenal maka tak cinta."

YUL said...

wow! terbaek! tahniah kepada yang tercalon

Shahrulsite said...

marilah mari...mari mengundi...

Shahrulsite Blog

Orange said...

Boleh jadi annual festival ne hehe

MSOM said...

Tahniah, Tahniah kepada blogger2 hebat tu.

missy_ezzattie said...

Wahhh!!bestnye..kalau trcalon!!!
Congrate guys!!!

Daleela said...

tahun ni calon saya tau... majuk ni... hehehe


Blog Personal Isteri Pilihan

Galih N Gumilar said...

selamat ya atas kemenangannya


salam kenal