Senarai Undian Peringkat Kedua

Di bawah adalah senarai top 5 blog yang menjadi pilihan bagi setiap kategori. senarai ini dibuat berdasarkan undian tertinggi dari undian peringkat pertama. mari lihat top 5 blog yang menjadi pilihan:


Blog Personal Lelaki Pilihan


Blog Personal Suami Pilihan


Blog Personal Wanita Pilihan


Blog personal Isteri Pilihan


Blog Tutorial Pilihan


Blog Lawak Pilihan



Itulah 5 blog yang mendapat undian tertinggi bagi setiap kategori.. harap anda semua berpuas hati. segala keputusan adalah hasil undian anda semua..


Tempoh untuk undian peringkat kedua akan diumumkan nanti.. buat masa ini anda layan dulu blog-blog yang tersenarai di atas..


59 comments:

eqbalzack said...

huh?! masuk list lagii....hehe

Azman Roslan said...

@eqbalzack tahniah.. heheh

hannafauzann said...

saya dalam list ! :DD

Orange said...

pemerhati...

go go BPM hehe

suffer8zine said...

tahniah pada calon yg berjaya!

Terkini : Keputusan penuh undian peringkat pertama Anugerah Blog Pilihan Malaysia.

Ayeem Jemain said...

alhamdulillah! thanks kepada yg vote! hehehe :D

MuJE said...

ala, semua yang aku vote tak masuk list pon! tanak vote dah! haha...






- MunzirShafie [dot] Com

noorafzan said...

oloo..tak smeapt vote..
huhu~

POSH76 said...

tahniah walaupun tak tersenarai pendek sekurang2 nyer tercalon pun hepi sangat hehe

pizlimw said...

Orang yang dalam LAN setting yang sama tak boleh vote. So kawan² office tak boleh vote. Haha..

Azrul Hisham said...

tahniah2 :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

eMMe said...

tahniah kpd top 5 semua~

Noor Faezah Mazli said...

Tahniah pada semua!

Mat Gebu said...

Tahniah untuk semua yang tercalon, dan yang mencalon kan...

kozumi_ro said...

gud luck pada yg msih btahan^ ^

nazirulhazwan~ said...

tahniah kepada yang berjaya!!

permintaan : boleh tak letak name owner blog disebelah??sbb cam ade certain2 org yg tahu blog based on name owner.

cth, b4 ni sy mmg knl eqbalzack, tp xtau blog kurasakan something tu die punyer. contoh

Azman Roslan said...

@nazirulhazwan~ nak tahu siapa blogger tu, klik je pada senarai tersebut.. heheh

hans said...

wow
diorang memang hebat2
tahniah pada yg layak

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

Rabiatul Adawiyah said...

hi.. suddenly nampak blog pilihan nih.. nice.. nice..

Hernee Nazir said...

tahniah utk smua..

Sumijelly said...

wah,..kalah....... hehehe....

tahniah pada yang berjaya.......

Sumijelly.com

Kujie said...

Tahniah untuk semua blogger hebat pilihan...

terimakasih kpd yg telah mencalon dan mengundi Kak Jie.

Nur Areefah said...

tahniah all :)

Ummi Hanie said...

tahniah kpd semua list yg berjaya mara pe pusingan seterusnye...

Gayahspears said...

tahniah kepda yg berjaya ke peringkat seterusnya~

Peri PiA said...

tahniah bloggers :)

kategori fav saya blog isteri la,hehe

cik EPAL said...

haha termasuk jugak, tak sangka. anyway thanks pada sesiapa yang mencalonkan dan mengundi. =)

mie said...

fuyoo!!
yang terbaik antara terbaik..

Zool Blogger said...

orang yang den pilih sorang pun tak masuk list,,

♥ Misz Qila =) ♥ said...

bile blog sy nk terlist jgkk ni ??? huhu

♥ηαβειια♥ said...

tahniah tahniah pd blogger yg tercalon~ huhuhu~

teha said...

tahniah pada yang dh tercalon.blog korg mmg best!!

sepet a.k.a zack_u said...

erk? kelakar je, rasa macam masuk anugerah muzik2..hehehe! tibe2 feeling nak tempah baju cantik2 naik stage..apakah???

Citarasa Rinduan said...

tahniah..
syukur semua top 5...memang tak syak lagi...blogger hebat

Admin said...

tahniah kepada yang berjaya masuk round ke-2 termasuk satu blog yg aku calonkan CEERAMOON.Tapi blog BEAUTIFULNARA yg ada jutaan traffic leh terlepas..apa nak buat kan.aku dah calonkan tapi dah kalah terima je..selera org x sama

Blog Sensasi

Mantot said...

terima kasih lah kpd sesape yang undi aku.kalau boleh undi la lagi,biar aku menang.

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

ala 3 blog je yg saya vote termasuk dlm ni..hahaha...neway, tahniah ye semua yg tercalon.... =)

"blog saya""

Cik Nadia Bayu said...

salam semua.

tahniah buat semua yang tercalon. dan terima kasih bebnyk pada pengundi2

mizzura said...

aiseh..baru nak ngundi dah tutup peringkat pertama...takper..saya nak undi peringkat kedua plak..akan pastikan..

Belalang Hijau said...

semua calon top 5 adalah blog2 yang memang hebat!

tahnaih utk mereka semua...

- zuriey - said...

nama blog saya..huhu takde pun..saja menggatal..tahniah kepada yang tersenarai

azzey said...

Azman Roslan: Wow! Tahniah kpd yg berjaya!

Faiz Tapit said...

thanx sume tp blog aku xde koma ler..
blog aku bukan blog bapak kau je...
heheh

kak ina kl (1) said...

tahniah kepada top 5..berbangga gak tercalun..

hasrul hassan said...

Salam ....
tahniah kepada mereka yang tersenarai top five ..

EEEeee geramnya ... apsal blog aku tak tercalon? huh .... huh ... hehehe.... mana nak tercalon pun, blog pun main hentam je buat .. hahaha ...

Semoga top five ni berjaya. Dan kepada blog2 yang seangkatan dengan blog saya ... ada ucapan untuk korang di http://hasrulhassan.blogspot.co

:)

sue. said...

tahniah semua...tapi...semua best2...camne nk v0te ni?keliru..

a n a s t a s y e a said...

tak ada rezeki .. =( tapi tak apa. next time cuba lagi. kepada yg mengundi anastasye .. thanks ye!

Norhayati Rostam said...

Wah..
tahniah

Cik Mieyrarif said...

semua best2
tatau nak undi sape

Eyriqazz said...

Salam,

Baru sempat mengomen...Terimakasih yang mencalonkan dan votekan..Terimakasih kasih dari saya sekali lagi...

zulkbo said...

masih tak faham bagaimana
nak bagi undi..rugilah undi saya
gini..??

Miss Lemon said...

goodluck smua! ^^

uncle said...

uncle pun tak tahu..semuanya giler babas punya sedap hahaha eh ini undi makanan ker? opss uncle pun tersenarai? apakah??? jangan undi uncle !!! uncle tak hebat..uncle segan oiiii hahahaha lawak jer..

terima kasih kepada yang undi uncle...dah orang undi terima lah seadanya takkan nak buat giler pulak !!! uncle rasakan semuanya bagus-bagus belaka..semuanya ada pengaruh. influence..jadi bapak-bapak..segala macam guru tidak lokek memberi ilmu kepada yang masih baru dalam dunia blog...

er...panjang lah pulak uncle ni cakap..hahahah sori tuan umah..sajer menyelit..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Pening kepala nak undi..semua hebat2 belaka! Tahniah kpd yg tersenarai.

Akasia Maya said...

huhuhu relax sudaaa...

-JeritanBlog-

Azman Roslan said...

@zulkbo sila klik link di atas..

nina said...

Macam mne nak undi ?

abadi romeo said...

tahniah pada yg di undi..yang x kene undi jangan lupa datang umah aku..nak bg kain lap air mata..

TESLAMARIN said...

ABSOLUTE BEGINNER, SAYA BUDAK BARU BALAJAR